Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιβάλλον

Το ξενοδοχείο Nana Beach διακρίνεται για τη 'γαλάζια' και 'πράσινη' πολιτική του

Τατιάνα Ρόκου - 02 Αύγουστος 2017, 11:23

Με βασική προϋπόθεση να χαρακτηρίζονται τα ύδατα ως “εξαιρετικά” και μια σειρά από αυστηρά κριτήρια που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα της θάλασσας και της ακτής, το ξενοδοχείο Nana Beach επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη.


Το ξενοδοχείο Nana Beach τιμά το περιβάλλον και το αποδεικνύει για ακόμα μία χρονιά με τις δράσεις του και την επιλογή ενός βιώσιμου τρόπου λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Βραβευμένη και φέτος με το σύμβολο ποιότητας της “Γαλάζιας Σημαίας”, η παραλία Δράπανος του ξενοδοχείου συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 486 ελληνικές ακτές που διακρίθηκαν με την διεθνή πιστοποίηση, με την χώρα μας να βρίσκεται 2η παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες. 

Με βασική προϋπόθεση να χαρακτηρίζονται τα ύδατα ως “εξαιρετικά” και μια σειρά από αυστηρά κριτήρια που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα της θάλασσας και της ακτής, την οργάνωση ακτής, την ασφάλεια επισκεπτών, την προστασία της φύσης και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, το ξενοδοχείο Nana Beach επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη. Στην τελετή απονομής της Γαλάζιας Σημαίας στην παραλία του ξενοδοχείου συμμετείχαν ο κ. Γιάννης Μαστοράκης δήμαρχος Χερσονήσου, η κ. Αθανασία Περισυνάκη διοικητής Λιμενικού Τμήματος Χερσονήσου, ο κ. Ελευθέριος Καψής λιμενοφύλακας Χερσονήσου, η κ. Κατερίνα Τσιχλή πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λιμένα Χερσονήσου, η κ. Νανά Καράτζη, ο κ. Ηλίας Καλαθάς διευθυντής του ξενοδοχείου, ο υποδιευθυντής κ. Στέλιος Παπαδάκης καθώς και οι πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου.Το ξενοδοχείο, δίνει το παρόν σε οικολογικές ενέργειες και επιβραβεύεται για αυτές με πιστοποιήσεις όπως αυτή της Γαλάζιας Σημαίας που διαχειρίζεται για την Ελλάδα η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) καθώς και του οικολογικού σήματος ποιότητας τουριστικών εγκαταστάσεων Green Key που διαχειρίζεται ο ίδιος φορέας για την Ελλάδα. Για την λήψη του Green Key, απαιτείται επίσης η τήρηση μιας σειράς αυστηρών κριτηρίων που υποδεικνύουν την βιώσιμη λειτουργία μιας τουριστικής μονάδας προκειμένου να κάνει την διαφορά σε περιβαλλοντικό επίπεδο. Η βράβευση με το Green Key τεκμηριώνει την δέσμευση του ξενοδοχείου ότι συμμορφώνεται με όλα τα κριτήρια διατηρώντας υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα.

Το ξενοδοχείο Nana Beach ως μια τεράστια μονάδα, η λειτουργία της οποίας έχει υψηλές απαιτήσεις σε επίπεδο ενεργειακών αποθεμάτων, αναζητά συνεχώς τρόπους για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αειφορία σεβόμενο πάντα το περιβάλλον.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top