Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair γιορτάζει 1 δισ. επιβάτες με πολλές καινοτομίες
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair γιορτάζει 1 δισ. επιβάτες με πολλές καινοτομίες

Η Ryanair γιόρτασε τη μεταφορά του δισεκατομμυριοστού επιβάτη της, από την πρώτη πτήση που απογειώθηκε από το Waterford στο Λονδίνο Gatwick, τον Ιούλιο του 1985, παρουσιάζοντας πολλές καινοτομίες για την βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της.

Η Ryanair, η νούμερο ένα ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία, εγκαινίασε στις 2 Αυγούστου τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των πελατών της, στο πλαίσιο του τέταρτου έτους του προγράμματος “Always Getting Better“, το οποίο περιλαμβάνει την Alexa – μια καινοτομία που επιτρέπει στους πελάτες της εταιρείας να αναζητούν πτήσεις, ξενοδοχεία και κατάσταση πτήσεων μέσω φωνητικών εντολών στην ιστοσελίδα της Ryanair.
 
Η Ryanair ανακοίνωσε επίσης ότι είχε επιλέξει την Zodiac για να προσφέρει νέες θέσεις για τα αεροσκάφη Boeing 737 MAX “Gamechanger“, τα οποία παραδίδονται την άνοιξη του 2019 και έχουν περισσότερο χώρο (για τα πόδια αποσκευές για το χώρο πάνω από τα καθίσματα) λόγω του επανασχεδιασμού του αεροσκάφους της Boeing, αφαιρώντας την πίσω δεξαμενή και μετακινώντας τις δύο πίσω τουαλέτες σε αυτό το χώρο. Αυτός ο επανασχεδιασμός σε συνδυασμό με τα καθίσματα Slimline Zodiac θα ανοίξει χώρο για επιπλέον 8 θέσεις ανά αεροσκάφος (197 v 189) και οι πελάτες της Ryanair θα απολαμβάνουν ένα πιο άνετο καθίσμα, με περισσότερο χώρο για τα πόδια ακόμα και από τις θέσεις της British Airways και της Lufthansa.
 
Αυτές οι καινοτομίες του τέταρτου έτους 4 “AGB” είναι τα τελευταία βήματα της Ryanair για να γίνει η “Amazon of Travel“, με τα επόμενα που ακολουθούν να είναι οι πτήσεις που δοκιμάζονται στη Ρώμη και το Μιλάνο, οι μακρινές πτήσεις της Air Europa προς πώληση μέσω της Μαδρίτης, μια αποκλειστική συνεργασία με το δίκτυο φοιτητών Erasmus, η ολοκλήρωση της υπηρεσίας Apple Pay σε αρχικές έξι αγορές και μια βελτίωση της ιστοσελίδας του Ryanair Rooms.
 
Η Ryanair επίσης γιόρτασε τη μεταφορά του δισεκατομμυριοστού επιβάτη της, από την πρώτη πτήση που απογειώθηκε από το Waterford με προορισμό το Gatwick, τον Ιούλιο του 1985.
 
Στο Λονδίνο, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Ryanair, Kenny Jacobs δήλωσε: “Καθώς επιβιβάσαμε και τον δισεκατομμυριοστό επιβάτη μας από την πρώτη μας πτήση το 1985, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε κάποιες βελτιώσεις στην εμπειρία του πελάτη στο πλαίσιο του τέταρτου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”. Από σήμερα, η αναγνώριση φωνής Alexa διατίθεται στο Ryanair.com, επιτρέποντας στους πελάτες να αναζητούν πτήσεις και ξενοδοχεία ή να ελέγχουν την κατάσταση των πτήσεων τους, μέσω τεχνολογίας αναγνώρισης φωνής. Είμαστε επίσης ευχαριστημένοι που το νέο μας αεροσκάφος Boeing 737 MAX “Gamechanger” θα διαθέτει νέα εργονομικά καθίσματα, σχεδιασμένα από την Zodiac, τα οποία θα αυξήσουν περαιτέρω το χώρο για τα πόδια των επιβατών μας”.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024