Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

H Ηellenic Seaways καινοτομεί και εγκαινιάζει εν πλω τo πρώτο 'escape room'

Τατιάνα Ρόκου - 07 Αύγουστος 2017, 10:17

Σε συνεργασία με το Mystery Lab, η Hellenic Seaways διαμόρφωσε με κατάλληλο τρόπο ειδικούς χώρους μέσα στο πλοίο, έτσι ώστε η συγκεκριμένη δραστηριότητα να είναι όσο το δυνατό πιο ρεαλιστική.


Η Hellenic Seaways καινοτομεί, βελτιώνοντας περαιτέρω τη μοναδική εμπειρία που μπορεί να απολαύσει ο ταξιδιώτης εν πλω, εγκαινιάζοντας στο πλοίο “Νήσος Ρόδος” το πρώτο escape room εν πλω.

Σε συνεργασία με το Mystery Lab, η Hellenic Seaways διαμόρφωσε με κατάλληλο τρόπο ειδικούς χώρους μέσα στο πλοίο έτσι ώστε η συγκεκριμένη δραστηριότητα να είναι όσο το δυνατό πιο ρεαλιστική με τα στοιχεία της περιπέτειας και της ευχάριστης αξιοποίησης του χρόνου να κυριαρχούν.

Πιο συγκεκριμένα, το ‘escape room’ θα φιλοξενεί δύο concepts (Lost Revises και Captain James Secret), τα οποία θα χαρίσουν ιδιαίτερες συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Όσοι ταξιδέψουν από την 1η Αυγούστου 2017 με το “Νήσος Ρόδος” για Πάρο, Νάξο, Πάτμο, Αγ. Κήρυκο, Φούρνους, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα θα μπορέσουν να ζήσουν το μυστήριο σε ένα από τα ‘escape rooms’ του πλοίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top