Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Poseidonion Grand Hotel και η Volvo Car Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους
Ξενοδοχεία

Το Poseidonion Grand Hotel και η Volvo Car Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ένα Volvo XC90 χρησιμοποιείται από το Poseidonion Grand Hotel για να προσφέρει στους επισκέπτες μία επιπλέον premium εμπειρία κατά τη διαμονή τους, ενώ ένα VIP test-drive με μοντέλο της Volvo είναι στη διάθεσή τους μετά το τέλος αυτής.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel και η Volvo, η premium μάρκα αυτοκινήτων που κατέχει την κορυφαία θέση στην ασφάλεια, συναντιούνται τη φετινή σεζόν σε μία συνεργασία που συνδέει τις αξίες που αντιπροσωπεύουν τα δύο brand names.

Αυτό το καλοκαίρι Poseidonion Grand Hotel και Volvo ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανεβάζοντας τον πήχη στην εμπειρία του επισκέπτη. Η μοναδικότητα που χαρακτηρίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες, είτε έχει να κάνει με την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και τους ανθρώπους στο χώρο της φιλοξενίας, είτε με τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, τις ανάγκες του και πάνω απ’όλα την ασφάλειά του στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι αυτή που χαρακτηρίζει το κοινό όραμα.

Αυτή τη σεζόν, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να απολαύσουν το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, εμπνευσμένης κατά κύριο λόγο από τον άνθρωπο, μια συνεργασία που υμνεί την αισθητική, την ποιότητα, την φροντίδα και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με σκοπό την αποκορύφωση της εμπειρίας φιλοξενίας που προσφέρει το ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών στους καλεσμένους του. Ένα Volvo XC90 χρησιμοποιείται από το Poseidonion Grand Hotel για να προσφέρει στους επισκέπτες μία επιπλέον premium εμπειρία κατά τη διαμονή τους, ενώ ένα VIP test-drive με μοντέλο της Volvo είναι στη διάθεσή τους μετά το τέλος αυτής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024