Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔιοργάνωση με εκπλήξεις ο 2ος Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος
Αθλητικός τουρισμός

Διοργάνωση με εκπλήξεις ο 2ος Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος

Αυτή τη χρονιά, οι διοργανωτές του 'Sailing Marathon', σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, διοργανώνουν και προπονητικά προγράμματα (training camps) διαφόρων κατηγοριών, στο οποίο οι ιστιοπλόοι όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε συνθήκες, αντίστοιχες με αυτές του εξωτερικού.

Με εντατικούς ρυθμούς έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του “2ου Sailing Marathon”. Η επιτυχημένη διοργάνωση του 2016 η οποία πραγματοποιήθηκε με διοργανωτή όμιλο τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς, συνεχίζεται και το 2017. Για την φετινή χρονιά ο αγώνας θα φιλοξενηθεί και θα διεξαχθεί στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, και οι διοργανωτές φιλοδοξούν να ανεβάσουν ακόμη υψηλότερα τον πήχη, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ήδη, έχουν αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής και όπως όλα δείχνουν, ο αριθμός θα είναι μεγαλύτερος από πέρυσι.

Το 2016, στη γραμμή εκκίνησης, βρέθηκαν όλες οι γενιές της ελληνικής ιστιοπλοΐας σε 160 σκάφη από 14 κατηγορίες. Κορυφαίοι αθλητές άλλων αθλημάτων δοκίμασαν τις δυνάμεις τους μαζί, αλλά και απέναντι από καταξιωμένους ιστιοπλόους. Γονείς ήταν συναθλητές ή αντίπαλοι με τα παιδιά τους και μέσα από το άθλημα που έχει δοξάσει τη χώρα μας, οι ιστιοπλόοι και οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν μοναδικό αγώνα.

Αυτή τη χρονιά, οι διοργανωτές του “Sailing Marathon”, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, διοργανώνουν και προπονητικά προγράμματα (training camps) διαφόρων κατηγοριών, στο οποίο οι ιστιοπλόοι όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε συνθήκες, αντίστοιχες με αυτές του εξωτερικού. “Σκοπός του ‘Sailing Marathon’ είναι η ανάδειξη του αθλήματος και η γνωριμία του ευρύτερου κοινού με τον χώρο της ιστιοπλοΐας, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική ιστιοπλοϊκή εμπειρία”, δήλωσε ο κ. Μάκης Ωρολογάς, πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων και προπονητής των Ολυμπιονικών, Μάντη – Καγιαλή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024