Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία2o Συνέδριο Maris Hotels: “Μαζί, με Έγνοια για τον Άνθρωπο, για: Ποιότητα-Ανάπτυξη-Κερδοφορία”

2o Συνέδριο Maris Hotels: “Μαζί, με Έγνοια για τον Άνθρωπο, για: Ποιότητα-Ανάπτυξη-Κερδοφορία”

Το δεύτερο συνέδριο των Maris Hotels με θέμα “Μαζί, με Έγνοια για τον Άνθρωπο, για: Ποιότητα – Ανάπτυξη – Κερδοφορία” πρόκειται να πραγματοποιηθεί, με τη συμμετοχή της διοίκησης και του […]

Το δεύτερο συνέδριο των Maris<.> Hotels με θέμα "Μαζί, με Έγνοια για τον Άνθρωπο, για: Ποιότητα – Ανάπτυξη – Κερδοφορία" πρόκειται να<...> πραγματοποιηθεί, με τη συμμετοχή της διοίκησης και του συνόλου των εργαζομένων, στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2002 στο Συνεδριακό Κέντρο του Creta Maris, στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Η διοργάνωση του συνεδρίου, η οποία μετά την επιτυχία της πρώτης ημερίδας πέρυσι εξελίχθηκε σε ετήσιο θεσμό, εντάσσεται μαζί με ένα σύνολο άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως μαθήματα ξένων γλωσσών, ηλεκτρονικών υπολογιστών κ.α., στην πολιτική των Maris Hotels για αειφόρο εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού με στόχο το "αιεν αριστεύειν" σε όλους τους τομείς των προσφερόμενων υπηρεσιών στα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου όλοι -εργαζόμενοι και διοίκηση- θα συμμετάσχουν σε τέσσερα workshops που αναφέρονται σε θέματα επαγγελματικά και γενικού ενδιαφέροντος όπως: "Διαπροσωπικές σχέσεις στο χώρο της δουλειάς-Ψυχολογία στο εργασιακό περιβάλλον, ομαδικότητα", "Ο ρόλος του σερβιτόρου-οινοχόου στους χώρους εστίασης", "Η προστασία του περιβάλλοντος της Κρήτης ως προϋπόθεση επιβίωσης του τουρισμού της", "Ο Μύθος του ταλαντούχου εκπαιδευτή- Ο ρόλος του προϊσταμένου ως εκπαιδευτή" κ.α.

Η θεματολογία του συνεδρίου καταρτίστηκε από την Οργανωτική Επιτροπή, που αποτελείται από διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, με τη συνεργασία του συμβούλου κ. Ν. Σκουλά. Τα θέματα θα αναπτυχθούν από ομάδα καταξιωμένων εισηγητών όπως οι κ. Ν. Σκουλάς, πρόεδρος Ν.S.A, Γ. Πιπερόπουλος, Δρ. Κοινωνιολογίας-Ψυχολογίας, καθηγητής Επικοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γιάννης Αναγνωστέλης, σύμβουλος Επικοινωνίας & Management, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης, Στέλιος Αγγλούπας, διευθύνων σύμβουλος Gold Axia, Κώστας Τουλουμτζής, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οινοχόων, Βάνια Καμτσίου, καθηγήτρια Οροφοκομίας, Alpine Center, Αργυρώ Σταυρακάκη, διευθύντρια Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης N.S.A. A.E., Λάμπρος Μπούκλης, επιστημονικός υπεύθυνος "ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ" Σύμβουλοι Περιβάλλοντος, Μανόλης Τσαγκαράκης, ξεναγός και Κάτια Κουκουμέλου Goethe Institute.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024