Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά καταλύματα

Δωρεάν χάρτες στους τουρίστες από την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων 'ΚΥΚΛΑΔΕΣ'

Τατιάνα Ρόκου - 21 Αύγουστος 2017, 12:54

Το συνολικό κόστος ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Ομοσπονδία, ως μια ακόμη παροχή προς τα καταλύματα και τους συλλόγους της.


Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων “ΚΥΚΛΑΔΕΣ” επιμελήθηκε, εκτύπωσε και διένειμε δωρεάν στους συλλόγους της, 200.000 τοπικούς χάρτες. Οι χάρτες αυτοί δεν περιέχουν διαφημίσεις και δίνονται δωρεάν στους πελάτες των καταλυμάτων που είναι μέλη των συλλόγων της ομοσπονδίας.

Το συνολικό κόστος ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Ομοσπονδία, ως μια ακόμη παροχή προς τα καταλύματα και τους συλλόγους της.

H Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων “ΚΥΚΛΑΔΕΣ” είναι δευτεροβάθμιο πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό επαγγελματικό Σωματείο. Διαθέτει στις τάξεις της 24 συλλόγους τουριστικών καταλυμάτων, που καλύπτουν χιλιάδες επιχειρήσεις μή κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων: ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, τουριστικές κατοικίες και επαύλεις.

Η ομοσπονδία που επί μια 20ετία λειτούργησε ως περιφερειακή, σήμερα πλέον είναι πανελλήνιας εμβέλειας, διατηρεί ιστοσελίδες προβολής και ενημέρωσης, διοργανώνει επιδοτούμενα σεμινάρια, εξασφαλίζει δωρεάν μηχανήματα πιστωτικών καρτών και μειωμένες προμήθειες για τα μέλη της, φροντίζει για τη προβολή και τη προώθηση των καταλυμάτων τους με εκδόσεις τουριστικών οδηγών – χαρτών – σελιδοδεικτών και άλλων έντυπων και αντικείμενων, συνεργάζεται με οργανισμούς, υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και δράσεις. Υπερασπίζει τα δικαιώματά των μελών της, τα εκπροσωπεί σε κάθε αρχή, τα ενημερώνει για κάθε εξέλιξη στο κλάδο, διευκολύνει τη συνεργασία τους με τις αρμόδιες υπηρεσίες, καταθέτει προτάσεις για επενδυτικά προγράμματα, για συγκοινωνιακά, ασφαλιστικά, φορολογικά και εργασιακά θέματα και παρεμβαίνει σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top