Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Έκπτωση στα εισιτήρια των νεοεισαχθέντων φοιτητών από τη Hellenic Seaways

Τατιάνα Ρόκου - 23 Αύγουστος 2017, 15:03

Η προσφορά ισχύει έως και 31 Οκτωβρίου 2017 και αφορά σε όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας, από και προς τον εκάστοτε προορισμό των νέων σπουδαστών.


Για μία ακόμη χρονιά η Hellenic Seaways στέκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας προσφέροντας 50% έκπτωση στα εισιτήρια των νεοεισαχθέντων φοιτητών και των μελών της οικογένειάς τους που τους συνοδεύουν.

Η προσφορά ισχύει έως και 31 Οκτωβρίου 2017 και αφορά σε όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας, από και προς τον εκάστοτε προορισμό των νέων σπουδαστών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς και να κάνουν την κράτησή τους με την επίδειξη του “Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017” σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Hellenic Seaways δείχνει τον κοινωνικό της χαρακτήρα, συνεχίζοντας διαχρονικά να ενισχύει την ελληνική οικογένεια και να στηρίζει τα νεότερα μέλη της στο ξεκίνημα της ακαδημαϊκής τους μόρφωσης.

Η Hellenic Seaways διαθέτει στόλο με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και προσεγγίζει περισσότερους από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top