Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Η ANEK Lines προσφέρει ειδικές εκπτώσεις στους νέους φοιτητές

Άγγελος Ρεστάνης - 24 Αύγουστος 2017, 14:05

Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες των νέων φοιτητών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 ή φωτοτυπίας αυτού.


Η ΑΝΕΚ Lines συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους στηρίζει έμπρακτα, για μια ακόμη χρονιά, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Έτσι, σε μια προσπάθεια επιβράβευσης και περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, η ΑΝΕΚ διευκολύνει τους νέους φοιτητές έως ότου αποκτήσουν την φοιτητική τους ταυτότητα, προσφέροντας οικονομικότερες τιμές :

Α) Στα δρομολόγια Χανίων  - Ηρακλείου*

 • Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών
 • Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες.

Β) Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ”:

 • Έκπτωση 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καθίσματα.

Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς

 • Η έκπτωση ισχύει από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως 31/10/2017.
 • Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 ή φωτοτυπίας αυτού.
 • Η έκπτωση δεν ισχύει σε καμπίνες LUX.
 • Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές.  Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
 • Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
 • Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).

Γ) Παράλληλα, η ΑΝΕΚ Lines, στους Φοιτητές-Σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν και στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει:

 • 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX)
 • 20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις Μοτοσυκλέτες.

Τα προνόμια και οι παροχές για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές δεν σταματούν εδώ. Η ΑΝΕΚ, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus.


*Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top