Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα σε έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, τη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Η ελληνική κουζίνα βρέθηκε στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τις 17 Ιουνίου έως τις 26 Αυγούστου 2016.
Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα σε έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό – τη Σιθωνία Χαλκιδικής. Οι βραβευμένοι chef κ.κ. Στέλλα Σπανού, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Ελένη Ψυχούλη, Ανδρέας Κλαυδιανός και Αλέξανδρος Παπανδρέου επιδόθηκαν σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα του Αγίου Όρους, κατέπληξε τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές.
Τελευταίος προσκεκλημένος ο Pastry Chef κ. Στέφανος Διαμαντόπουλος ή αλλιώς ο άνθρωπος που συνδυάζει τη σοκολάτα με τα παραδοσιακά ςλληνικά προϊόντα, έχει βάλει όλη την φαντασία του και έχει δημιουργήσει ένα ειδικό μενού. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάστηκε ένα μενού βασισμένο αποκλειστικά στη σοκολάτα. Συνδυασμός τοπικών ελληνικών προϊόντων, σοκολάτας και κρασιού του κτήματος Πόρτο Καρράς, κάνουν τις συνταγές του πρωτότυπες.