Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑλλαγές στα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρίας Aegean Cronus

Αλλαγές στα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρίας Aegean Cronus

Η εταιρία Aegean Cronus προέβη σε αξιολόγηση του δικτύου της με βάση το κόστος και τις προοπτικές της κάθε της γραμμής, και ανακοίνωσε ότι θα ενισχυθούν τα δρομολόγια προς την […]

Η εταιρία Aegean Cronus<.> προέβη σε αξιολόγηση του δικτύου της με βάση το κόστος και τις προοπτικές<…> της κάθε της γραμμής, και ανακοίνωσε ότι θα ενισχυθούν τα δρομολόγια προς την Γερμανία, θα διατηρηθεί το δρομολόγιο της Ρώμης, θα ενδυναμωθούν τα εσωτερικά δρομολόγια με την προσθήκη νέων γραμμών από το καλοκαίρι.

Επίσης, θα αναπτυχθούν περισσότερο οι ναυλωμένες πτήσεις, αλλά θα σταματήσει η πτήση προς το Λονδίνο. Το κόστος αυτής της πτήσης κρίθηκε απαγορευτικό και έτσι η εταιρία θα σταματήσει στις 15 Φεβρουαρίου τις πτήσεις της προς αυτή την πόλη. Από τις 16 Φεβρουαρίου και μετά, η εταιρία θα διασφαλίσει κάθε επιβάτη που έχει ήδη κάνει κράτηση με την Aegean Cronus ή είναι κάτοχος εισιτηρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024