Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα με θέμα το City Branding του Μαραθώνα
Ημερίδες

Ημερίδα με θέμα το City Branding του Μαραθώνα

Η D.G.W. Travel 'Timothy's Family' διοργανώνει ημερίδα με θέμα 'Branding – The City of Marathon' την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Εταιρεία Γενικού Τουρισμού Timothy’s Family, αντιλαμβανόμενη ότι ο Μαραθώνας αποτελεί μία ιστορική πόλη με πολλά στοιχεία που την καθιστούν μοναδική στον κόσμο και στα πλαίσια των ποικίλων δράσεων που έχει αναπτύξει. με στόχο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και των επιχειρήσεων, διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Branding – The City of Marathon”.

Η διοργάνωση της ημερίδας αυτής έρχεται ως επιστέγασμα των προτάσεων για τη σύνταξη ενός σχεδίου Marketing και Branding της ευρύτερης περιοχής του Μαραθώνα, που είχε αναπτύξει -μεταξύ άλλων- ο κ. Νίκος Χατζηκωνσταντής, ιδιοκτήτης της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εισηγήσεώς του στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing & Branding Τόπου στη Λάρισα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Golden Coast Hotel.

Στόχοι της είναι:
1) η δημιουργία συναντίληψης μεταξύ των αρχών και κατοίκων της πόλης σχετικά με τις βασικές αξίες και την ταυτότητα του Μαραθώνα και
2) η κατανόηση της αξίας ενός σχεδίου Marketing και Branding για την πόλη.

Στην εν λόγω ημερίδα θα προσκληθούν να συμμετέχουν διοικητικά συμβούλια τοπικών φορέων και δημότες που ενδιαφέρονται για το μέλλον του τόπου. Αξίζει να σημειωθεί πως η ημερίδα έχει εξασφαλίσει την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς επίσης και του Δήμου Μαραθώνος.

Με επικεφαλής τον δρ. Αλέξη Δέφνερ, καθηγητή στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έγκριτοι επιστήμονες και επαγγελματίες του City Branding θα  βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν το αντικείμενο και να προγραμματίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024