Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online travel

Η Google αναβαθμίζει την αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων

Θοδωρής Κουμέλης - 30 Αύγουστος 2017, 13:49

Η υπηρεσία αναζήτησης ξενοδοχείων της Google προσέθεσε την εμφάνιση μέσης τιμής διανυκτέρευσης στο ημερολόγιο, εμφανίζοντας έτσι στον χρήστη ένα σύνολο παρόμοιων τιμών για το ξενοδοχείο που επέλεξε. Ο χρήστης μπορεί επίσης να ελέγξει τις τάσεις αυξομείωσης των τιμών για ένα ξενοδοχείο, ώστε να δει πως οι τιμές αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.


Προκειμένου να καταστήσει ευκολότερη την εύρεση των τιμών για πτήσεις σ‘ένα ευρύ φάσμα ημερομηνιών, η Google πρόσθεσε ακόμηπερισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές στο “Google Flights”. Ο χρήστης μπορεί να πατήσει στην επιλογή “Dates” για να δει ένα ημερολόγιο με τις φθηνότερες τιμές που επισημαίνονται με πράσινο χρώμα και τις ακριβότερες με κόκκινο χρώμα. Ή αν ακόμη γνωρίζει την εποχή που θέλει να ταξιδέψει, το γράφημα τιμών του επιτρέπει να δει πως η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

Η Google πρόσθεσε επίσης νέες λειτουργίες για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν τις φθηνότερες ημερομηνίες για να κάνουν κράτηση σε ένα ξενοδοχείο. Όταν επιλέγουν ημερομηνίες για ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο, θα δουν την τιμή ανά διανυκτέρευση στην προβολή του ημερολογίου - ή μπορούν να ελέγξουν τις αυξομειώσεις των τιμών σε ένα ξενοδοχείο με την πάροδο του χρόνου.

Τέλος, κατά τη διαδικασία επιλογής ενός ξενοδοχείου, οι χρήστες μπορούν να δουν τις τιμές των ξενοδοχείων σε ένα “χάρτη”, για να εντοπίσουν γρηγορότερα τις καλύτερες περιοχές και τα ξενοδοχεία τόσο για τις ανάγκες του προϋπολογισμού τους όσο και για τα ταξίδια τους. Επιπλέον, μπορούν να διαπιστώσουν έτσι ότι π.χ. ένα ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση από ένα μουσείο που τους ενδιαφέρει είναι διαθέσιμο σε εξαιρετική τιμή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top