Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Tour Natur 2017: Το Νότιο Αιγαίο συναρπάζει τους λάτρεις της πεζοπορίας και των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Σεπτέμβριος 2017, 09:31

Από το Dusseldorf της Γερμανίας ανοίγει ο νέος κύκλος συμμετοχής στις τουριστικές εκθέσεις για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την περίοδο 2017-2018. Με τη συμμετοχή της στην Tour Natur, με 5.000 ταξιδιωτικούς προορισμούς και 275 διεθνείς εκθέτες, η ΠΝΑΙ αποσκοπεί στην ανάδειξη των εξειδικευμένων μορφών τουρισμού που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά.


Άνοιξε την 1η Σεπτεμβρίου 2017 τις πύλες της η διεθνής τουριστική έκθεση “Tour Natur” στο Dusseldorf της Γερμανίας, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να κατακτά τους οπαδούς της πεζοπορίας και των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Στο καλαίσθητο περίπτερό της, η περιφέρεια φιλοξενεί προορισμούς από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Η Ρόδος, η Κως, η Κάλυμνος, η Κάρπαθος, η Αστυπάλαια, η Σέριφος, η Τήνος, η Αμοργός, η Κέα και η Άνδρος παρουσιάζουν την ευρεία γκάμα των εναλλακτικών δραστηριοτήτων που προσφέρουν στον επισκέπτη.

Με τη συμμετοχή της στην Tour Natur, τη μεγαλύτερη γερμανική εμπορική έκθεση για πεζοπορία και υπαίθρια αθλήματα, όπου παίρνουν μέρος 5.000 ταξιδιωτικοί προορισμοί και 275 διεθνείς εκθέτες, η ΠΝΑΙ αποσκοπεί άλλωστε στην ανάδειξη των εξειδικευμένων μορφών τουρισμού που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά.
 
Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ποικιλία των επιλογών, των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτουν οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου και τη μοναδικότητα του φυσικού πλούτου των νησιών.

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου, η οποία εκπροσωπεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην “Tour Natur 2017” δηλώνει: “Με την παρουσία μας στην Tour Natur ανοίγει ουσιαστικά ο νέος κύκλος συμμετοχής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό και στην Ελλάδα την περίοδο 2017-2018. Εντάξαμε στο πρόγραμμα μας και εκθέσεις ειδικού ενδιαφέροντος, όπως η Tour Natur για να αναδείξουμε τη μεγάλη δυναμική των νησιών μας και τον πολυσχιδή τουριστικό χαρακτήρα της περιφέρειάς μας. Σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, επιβάλλεται να  αναδείξουμε τις ειδικές μορφές τουρισμού που διαθέτουμε ως προορισμός”.

Συνεχίζοντας, η αντιπεριφερειάρχης, τονίζει ότι ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση από το κοινό της έκθεσης: “Στο Ντίσελντορφ φέρνουμε σε πρώτο πλάνο το μεγάλο φυσικό πλούτο των προορισμών και τις μοναδικές δυνατότητες για αθλητικές δραστηριότητες στη φύση. Ήδη διακρίνεται ζωηρό ενδιαφέρον για τα νησιά μας. Η έκθεση ‘Tour Natur’ προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από τη Γερμανία και την Κεντρική Ευρώπη, οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, αναρρίχηση και με άλλες δραστηριότητες στη φύση. Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Γερμανίας λατρεύει την πεζοπορία και ένας σημαντικός αριθμός Γερμανών τουριστών θέλει να συνδυάζει τις διακοπές με το συγκεκριμένο χόμπι. Πολλά από τα νησιά μας έχουν δημιουργήσει καταπληκτικά δίκτυα πεζοπορίας, ενώ άλλα ξεκινούν τώρα την προσπάθεια. Εμείς, θα είμαστε πάντα δίπλα σε καθένα από τα νησιά, βοηθώντας τα να αναδείξουν τις δυνατότητές τους”, επισημαίνει η κα Παπαβασιλείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top