Η Celestyal Cruises συνεχίζει να δίνει έμφαση στις ελληνικές αξίες και να αναδεικνύει τόσο την Ελλάδα, όσο και τον πολιτισμό της, μέσα από την τοπική οινογαστρονομία, συστήνοντας στους επιβάτες των κρουαζιέρων πλούσιες γεύσεις από όλη την Ελλάδα και παρέχοντας τους αυθεντικές εμπειρίες.
Η βάση όλης της μεσογειακής και ελληνικής διατροφής, το ελαιόλαδο, θα έχει την τιμητική του στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises. Εκπρόσωποι της GAEA, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας που ειδικεύεται στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, στις ελιές και τις σάλτσες, θα βρίσκεται στις κρουαζιέρες της εταιρείας (15/09 και 18/09), δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα χαρακτηριστικά και τα προτερήματα του πρωταγωνιστή της μεσογειακής διατροφής. Ειδικά πιάτα μαγειρεμένα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκα βιολογικά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας για ξεχωριστές γευστικές δοκιμές.
Επιπλέον, για τους λάτρεις του ποιοτικού ελληνικού κρασιού η Celestyal Cruises έχει ετοιμάσει ένα οινολογικό ταξίδι, καλώντας τους να ανακαλύψουν τα εντυπωσιακά γευστικά μονοπάτια του κρασιού. Στις θεματικές κρουαζιέρες (22/09 και 20/10), θα συμμετέχει ένας οινοπαραγωγός από το κτήμα Μερκούρη, που ψηφίστηκε πρόσφατα ως ένας από τους κορυφαίους 100 παγκόσμιους οινοπαραγωγούς από το αμερικάνικο περιοδικό Wine & Spirits. Ο ίδιος θα πραγματοποιήσει μια διαδραστική παρουσίαση για την ιστορία του ελληνικού κρασιού και την παραγωγή των βραβευμένων οίνων του κτήματος.
Τέλος, το Σεπτέμβριο οι κρουαζιέρες της εταιρείας θα φιλοξενήσουν το Λύκειον των Ελληνίδων (08/09, 15/09 και 29/09), που στοχεύει στη διατήρηση και τη προώθηση της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς. Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές μουσικές και ελληνικούς χορούς με παραδοσιακές στολές και να απολαύσουν μια αυθεντική ελληνική γιορτή εν πλω.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.