Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η United Airlines προσφέρει υπηρεσίες μέσω της Alexa στους πελάτες της

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Σεπτέμβριος 2017, 13:01

Η United Airlines γίνεται η πρώτη αμερικανική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω της Alexa στους πελάτες της, επιτρέποντάς τους να μάθουν για την κατάσταση της πτήσης και τις ανέσεις του αεροσκάφους καθώς επίσης και να κάνουν check in.


Η United Airlines ανακοίνωσε μια νέα επιλογή για τους πελάτες τους, επιτρέποντάς τους να κάνουν check in και να μάθουν πληροφορίες για τις πτήσεις τους χωρίς να χρησιμοποιήσουν καν τα δάχτυλά τους. Η νέα επιλογή της United με την Alexa, την ψηφιακή βοηθό του Amazon, επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους που περιλαμβάνουν αυτή τη βοηθό, όπως το Amazon Echo και το Amazon Echo Dot, για να κάνουν check-in και να κάνουν διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τις πτήσεις τους. Η United είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία με έδρα τις Η.Π.Α. που προσφέρει μια τέτοια υπηρεσία, υποδεικνύοντας περαιτέρω την αφοσίωσή της στην καινοτομία και παρέχοντας μια ομαλότερη ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες της.

“Κάθε μέρα συνδέουμε σχεδόν 400.000 πελάτες με τις επαγγελματικές τους συναντήσεις, τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις νέες τους περιπέτειες”, δήλωσε ο Praveen Sharma, αντιπρόεδρος Ψηφιακών Προϊόντων & Αναλύσεων στην United. “Η νέα δεξιότητα ελέγχου και λήψης πληροφοριών για τις πτήσεις με την Alexa είναι μια καινοτομία που δίνει στους πελάτες μας επιπλέον χρόνο για να προετοιμαστούν για μια επαγγελματική συνάντηση, να παίξουν με τα παιδιά τους ή να χαλαρώσουν καθώς ετοιμάζονται για την επερχόμενη πτήση τους”.

Με αυτή τη νέα δεξιότητα οι πελάτες μπορούν να κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις πτήσεις, όπως “Alexa, ρωτήστε την United ποια είναι η κατάσταση της πτήσης μου στο Σαν Φρανσίσκο” Οι πελάτες μπορούν επίσης να μάθουν για τις υπηρεσίες που υπάρχουν στο αεροσκάφος, όπως: “Alexa, ρωτήστε την United αν το αεροσκάφος της πτήσης 869 έχει διαθέσιμες πρίζες” Μόλις συνδεθεί ο λογαριασμός του πελάτη με την Alexa, θα μπορεί να κάνει check in για τις επερχόμενες εσωτερικές πτήσεις των ΗΠΑ με εντολή “Alexa, ζητήστε από την United να μου κάνει το check in”.

Με τη νέα αυτή ικανότητα για την Alexa, οι πελάτες μπορούν να βρουν πληροφορίες για τις πτήσεις τους μέσα σε δευτερόλεπτα, μέσα από την εφαρμογή της United, καθώς επίσης online ή στο αεροδρόμιο.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top