Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Το Google Flights διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Σεπτέμβριος 2017, 09:52

Η νέα υπηρεσία θα προτείνει ακόμη και εναλλακτικά αεροδρόμια για τον προορισμό με το μικρότερο δυνατό κόστος, ενώ για πρώτη φορά θα παρέχεται ενημέρωση για το πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο.


Από τις μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου μέχρι τους μεγάλους προορισμούς του εξωτερικού, από το κάστρο του Μυστρά και τη Μονεμβασιά μέχρι το Κολοσσαίο της Ρώμης και τα υδάτινα μονοπάτια της Βενετίας, το ταξίδι ξεκινά, πλέον, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Google Flights.

Από σήμερα, είτε σχεδιάζει κανείς μία μικρή αλλά συναρπαστική απόδραση στο τέλος της εβδομάδας με φίλους, είτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την οικογένεια, θα είναι πιο εύκολο να κλείσει τα αεροπορικά του εισιτήρια με το Google Flights. Η νέα υπηρεσία, που έγινε διαθέσιμη στο google.gr/flights επιτρέπει αναζήτηση, σύγκριση και κλείσιμο αεροπορικών εισιτηρίων μόνο με μερικά κλικ ή απλά λήψη σημαντικών πληροφοριών και έμπνευση για ένα καινούργιο ταξίδι. Παράλληλα, θα προτείνει ακόμη και εναλλακτικά αεροδρόμια για τον προορισμό με το μικρότερο δυνατό κόστος, ενώ για πρώτη φορά θα παρέχεται ενημέρωση για το πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο.  Αν π.χ. ο χρήστης σχεδιάζει ένα ταξίδι από την Αθήνα προς το Λονδίνο, το Google Flights θα προτείνει εναλλακτικά αεροδρόμια ή ημερομηνίες πτήσεων που θα μειώσουν τα έξοδά του, ενώ θα του παρέχει συνεχώς πληροφορίες σχετικά με το πότε είναι πιο πιθανό να αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο.

Αλλά τι γίνεται αν γνωρίζει το πότε, αλλά όχι το πού θα πάει διακοπές; Σε αυτό το σημείο, η υπηρεσία Explore είναι ο ιδανικός ταξιδιωτικός σύμβουλος: συμπληρώνοντας τον μήνα που θέλει να ταξιδέψει ο χρήστης, τη διάρκεια της πτήσης και το είδος των διακοπών μπορεί να πάρει ιδέες και να εντοπίσει τους ιδανικούς προορισμούς. Κατόπιν και αφού επιλέξει το μέρος που τον ενδιαφέρει, θα δει τις καλύτερες πτήσεις για αυτόν τον προορισμό με βάση τη διευκόλυνσή του και τη χαμηλότερη τιμή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top