Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Wine Dark Sea Villas εμπιστεύονται την EyeWide για το ψηφιακό marketing

Τατιάνα Ρόκου - 13 Σεπτέμβριος 2017, 12:05

Σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχει η EyeWide στις Wine Dark Sea Villas είναι και οι Google AdWords Pay Per Click (PPC) καμπάνιες, η διαχείριση των οποίων γίνεται με κύριο σκοπό τη βελτίωση του brand awareness και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα των βιλών και φυσικά την αύξηση των πωλήσεων.


Την EyeWide Digital Marketing Agency επέλεξε η Wine Dark Sea Villas στην Κρήτη για να αναλάβει το Digital Marketing των τριών πολυτελών βιλών, που βρίσκονται σε τρεις ξεχωριστές τοποθεσίες. Συγκεκριμένα, η EyeWide ανέλαβε και σχεδίασε το responsive design της ιστοσελίδας της Wine Dark Sea Villas, με τρόπο που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη μοναδικότητα των κτισμάτων.

Το μοντέρνο design της ιστοσελίδας ταιριάζει απόλυτα στη ταυτότητα των βιλών, αλλά τονίζει και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της καθεμίας. Μέσα από το winedarkseavillas.gr, που είναι ήδη online, μπορεί κανείς να θαυμάσει τις εγκαταστάσεις της Villa Artemis, της Villa Santorini και της Villa Bella Mare, να γνωρίσει τις υπηρεσίες που παρέχονται σε κάθε μία και να κάνει κράτηση στη βίλα που επιθυμεί.
 
Η EyeWide έχει, επίσης, αναλάβει το σύνολο του Social Media Marketing των Wine Dark Sea Villas. Με την ενεργή και δυναμική παρουσία τους σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Instagram και το Google+, έχει καταφέρει να διατηρήσει και να μεγαλώσει το κοινό τους και να κρατήσει επαφή τόσο με τους προηγούμενους όσο και με τους εν δυνάμει πελάτες.

Σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχει η EyeWide στις Wine Dark Sea Villas είναι και οι Google AdWords Pay Per Click (PPC) καμπάνιες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί μετά από προσεκτική έρευνα και η διαχείρισή τους γίνεται με κύριο σκοπό τη βελτίωση του brand awareness και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα των βιλών και φυσικά την αύξηση των πωλήσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top