Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΥπηρεσία της smart AIR deals στην Hotelising
Ξενοδοχία

Υπηρεσία της smart AIR deals στην Hotelising

H Hotelising, προσανατολισμένη στην αύξηση των εσόδων και κατ’επέκταση της κερδοφορίας των ξενοδοχειακών μονάδων που αναλαμβάνει, ένωσε τις δυνάμεις της με την smart AIR deals, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για τις απευθείας κρατήσεις.

Η Hotelising είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία διαχείρισης πωλήσεων ξενοδοχείων που ενσωματώνει την υπηρεσία της smart AIR deals στη μηχανή κράτησης δωματίων της, παρέχοντας τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε κάθε αναζήτηση διαθεσιμότητας τιμών των δωματίων, των ξενοδοχείων-συνεργατών της Hotelising, προτείνεται στον χρήστη τόσο η οικονομικότερη τιμή αεροπορικών εισιτηρίων, όσο και η τιμή της πιο σύντομης πτήσης μετ’επιστροφής.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο του εκάστοτε χρήστη εντοπίζεται αυτόματα, με αποτέλεσμα ο χρήστης, ενώ βρίσκεται στην αναζήτηση δωματίου, να βλέπει ταυτόχρονα την πιο συμφέρουσα προσφορά πτήσης για το ξενοδοχείο-προορισμό, για τις ημερομηνίες της αναζήτησης και το πλήθος των ατόμων που ταξιδεύουν.

Η smart AIR deals συγκρίνει τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από όλους τους διαδικτυακούς πράκτορες και τις αεροπορικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα να προτείνει πάντοτε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024