Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία της Thomas Cook με την Expedia
TOs

Συνεργασία της Thomas Cook με την Expedia

Η συμφωνία θα επιτρέψει στην Thomas Cook να πουλάει τα βασικά της πακέτα διακοπών στις ιστοσελίδες της Expedia παγκοσμίως, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμβέλεια της διανομής της.

Η Thomas Cook υπέγραψε μια στρατηγική συνεργασία με την Expedia. Η συμφωνία βλέπει την Expedia να γίνεται ο προτιμώμενος παροχέας ξενοδοχειακών καταλυμάτων για τις εγχώριες επιχειρήσεις διακοπών της Thomas Cook. Η Expedia θα παρέχει επίσης την πλατφόρμα κρατήσεών της για την υποστήριξη όλων των city break και hotel-only πωλήσεων στα διάφορα κανάλια διανομής της Thomas Cook στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας της, των καταστημάτων και των κέντρων επικοινωνίας.
Η Thomas Cook δήλωσε ότι η συμφωνία θα της επιτρέψει “να μειώσει σημαντικά το κόστος και την πολυπλοκότητα των city break και hotel-only επιχειρήσεών της“.
Περισσότερα από 200 άτομα του προσωπικού της Thomas Cook σε ολόκληρη την Ευρώπη θα χάσουν τη δουλειά τους ως αποτέλεσμα της κίνησης αυτής, ενώ παράλληλα η διαβούλευση έχει ήδη ξεκινήσει.
Η συμφωνία θα επιτρέψει επίσης στην Thomas Cook να πουλάει τα βασικά της πακέτα διακοπών στις ιστοσελίδες της Expedia παγκοσμίως, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμβέλεια της διανομής της.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook, Peter Fankhauser, δήλωσε: “Ο συνδυασμός του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων της Expedia και της καλύτερης online τεχνολογικής τεχνογνωσίας που διαθέτει, θα αλλάξει πλήρως τις city break και hotel-only προσφορές της Thomas Cook για τους πελάτες της, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει την επιχείρηση να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη της στρατηγικής μας για την κερδοφόρα ανάπτυξη. Η ένωση των δυνάμεων με μια εταιρεία που έχει την παγκόσμια εμβέλεια και την τεχνογνωσία της Expedia θα επιτρέψει στην Thomas Cook την περαιτέρω απλοποίηση των συστημάτων και των διαδικασιών μας. Ταυτόχρονα, αυτό θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στα δικά μας, αλλά και των συνεργαζόμενων εταιρειών με εμάς, πακέτα διακοπών σε ηλιόλουστες και παραλιακές τοποθεσίες όπου γνωρίζουμε ότι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τη διαφορά για τους πελάτες μας. Είμαι βέβαιος ότι αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα σε μια μακροπρόθεσμη και αμοιβαία επωφελή σχέση με τη Expedia.
Ο πρόεδρος της Expedia, Aman Bhutani, δήλωσε: “Είχαμε πάντα βαθύ σεβασμό για την Thomas Cook και πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα ενισχύσει τις ικανότητές μας να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να βγουν έξω και να δουν τον κόσμο, ενισχύοντας παράλληλα κάθε μία από τις ανταγωνιστικές μας θέσεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Η επιχείρηση Global Partners Solutions της Expedia παρέχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της τεχνολογίας και των δραστηριοτήτων μας για τους συνεργάτες μας, να δίνουμε στις καλύτερες εταιρείες τις κορυφαίες μηχανές κρατήσεων, διαδικτυακές υπηρεσίες και λειτουργίες για όλα τα ταξιδιωτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης διαμονής, πτήσεων, πακέτων διακοπών και ενοικίασης αυτοκινήτων.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024