Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο brand από τον Όμιλο InterContinental
Ξενοδοχία

Νέο brand από τον Όμιλο InterContinental

Ο Όμιλος IHG αναμένει ότι οι πρώτες θέσεις των avid hotels θα αρχίσουν να κατασκευάζονται στις αρχές του 2018 και ότι το πρώτο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2019.

Ο Όμιλος InterContinental ανακοίνωσε ένα νέο brand, υπό την ονομασία avid hotels, παρουσιάζοντας μια καινούρια κατηγορία πιο προσιτών αλλά παράλληλα υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων. Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στους ιδιοκτήτες στο συνέδριο IHG Americas τον Ιούνιο, και πλέον τα avid hotels είναι έτοιμα.
Περισσότεροι από 150 ιδιοκτήτες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το εμπορικό σήμα, δείχνοντας τη μεγάλη ζήτηση και τις μεγάλες δυνατότητες για τα avid hotels σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Ο Όμιλος IHG αναμένει ότι οι πρώτες θέσεις των avid hotels θα αρχίσουν να κατασκευάζονται στις αρχές του 2018 και ότι το πρώτο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2019.
Ο Keith Barr, διευθύνων σύμβουλος της IHG, δήλωσε: “Για την μέση αγορά έχουμε το Holiday Inn Express brand, το οποίο είναι εξαιρετικά επιτυχημένο. Τώρα, με την εισαγωγή των avid hotels, θέλουμε να προσθέσουμε ένα ακόμη brand και να επεκτείνουμε την ηγετική θέση του ομίλου IHG και σε αυτό το τμήμα του ξενοδοχειακού τομέα. Με 14 εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες που αναζητούν το είδος φιλοξενίας που θα προσφέρουν τα avid hotels, αυτό το νέο εμπορικό σήμα αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης για την IHG και την οικογένεια των ιδιοκτητών μας”.
Αυτό το brand έχει σχεδιαστεί για ταξιδιώτες που θέλουν μια διαμονή σε ξενοδοχείο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους για το είδος φιλοξενίας που εκτιμούν περισσότερο, δηλαδή οι βασικές υπηρεσίες να παρέχονται στον καλύτερο δυνατό βαθμό, σε τιμή που αναμένεται να είναι περίπου 10-15 δολάρια λιγότερο από τα IHG Express.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024