Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςrefund.me: Πόσο θα κοστίσουν στη Ryanair οι ακυρώσεις των πτήσεων
Αεροπορικές εταιρείες

refund.me: Πόσο θα κοστίσουν στη Ryanair οι ακυρώσεις των πτήσεων

Η Ryanair πρόκειται να χάσει, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας refund.me, περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο επόμενο 15ήμερο, λόγω των ακυρώσεων των πτήσεών της.

Η πολιτική ακυρώσεων της Ryanair θα της κοστίσει σίγουρα αρκετά χρήματα. Η αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του οργανισμού refund.me, πρόκειται να χάσει 30 εκατομμύρια ευρώ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες από τις ακυρώσεις των πτήσεων. Σημειώνεται ότι η αλλαγή της πολιτικής αυτής έχει πλάνο να διαρκέσει για 6 εβδομάδες.
Από το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους έχει ακυρώσει αρκετές πτήσεις καθώς πρέπει να δώσει τις ήδη αργοπορημένες άδειες του προσωπικού της.
“Η Ryanair ξεκάθαρα έκανε λάθος. Η κακή διαχείριση από τους αρμόδιους, ισούται με πρόβλημα για τους επιβάτες”, λέει η Sandra Rosenberg, COO της εταιρείας refund.me. “Εμείς σαν εταιρεία βοηθάμε τους επιβάτες και διεκδικούμε τα μετρητά που δικαιούνται.”
Με την πώληση ενός εισιτηρίου, η αεροπορική εταιρεία είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίσει την ομαλή μεταφορά του επιβάτη. Εάν ο επιβάτης ειδοποιηθεί για την ακύρωση της πτήσης του σε λιγότερο από 14 ημέρες προτού πετάξει, δικαιούται αποζημίωση, καθώς επίσης και εναλλακτική μεταφορά ή πλήρη επιστροφή της αξίας του εισιτηρίου. Η αποζημίωση πρέπει επίσης να καταβάλλεται σε περίπτωση που η αεροπορική εταιρεία αποστέλλει ειδοποιήσεις ακύρωσης μεταξύ 14 και 7 ημερών πριν από την αναχώρηση ή εάν η πτήση έχει προγραμματιστεί να φτάσει σε περισσότερο από τέσσερις ώρες μετά την αρχικά προγραμματισμένη ώρα.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024