Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

refund.me: Πόσο θα κοστίσουν στη Ryanair οι ακυρώσεις των πτήσεων

Άγγελος Ρεστάνης - 20 Σεπτέμβριος 2017, 15:02

Η Ryanair πρόκειται να χάσει, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας refund.me, περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο επόμενο 15ήμερο, λόγω των ακυρώσεων των πτήσεών της.


Η πολιτική ακυρώσεων της Ryanair θα της κοστίσει σίγουρα αρκετά χρήματα. Η αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του οργανισμού refund.me, πρόκειται να χάσει 30 εκατομμύρια ευρώ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες από τις ακυρώσεις των πτήσεων. Σημειώνεται ότι η αλλαγή της πολιτικής αυτής έχει πλάνο να διαρκέσει για 6 εβδομάδες.

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους έχει ακυρώσει αρκετές πτήσεις καθώς πρέπει να δώσει τις ήδη αργοπορημένες άδειες του προσωπικού της.

“Η Ryanair ξεκάθαρα έκανε λάθος. Η κακή διαχείριση από τους αρμόδιους, ισούται με πρόβλημα για τους επιβάτες”, λέει η Sandra Rosenberg, COO της εταιρείας refund.me. “Εμείς σαν εταιρεία βοηθάμε τους επιβάτες και διεκδικούμε τα μετρητά που δικαιούνται.”

Με την πώληση ενός εισιτηρίου, η αεροπορική εταιρεία είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίσει την ομαλή μεταφορά του επιβάτη. Εάν ο επιβάτης ειδοποιηθεί για την ακύρωση της πτήσης του σε λιγότερο από 14 ημέρες προτού πετάξει, δικαιούται αποζημίωση, καθώς επίσης και εναλλακτική μεταφορά ή πλήρη επιστροφή της αξίας του εισιτηρίου. Η αποζημίωση πρέπει επίσης να καταβάλλεται σε περίπτωση που η αεροπορική εταιρεία αποστέλλει ειδοποιήσεις ακύρωσης μεταξύ 14 και 7 ημερών πριν από την αναχώρηση ή εάν η πτήση έχει προγραμματιστεί να φτάσει σε περισσότερο από τέσσερις ώρες μετά την αρχικά προγραμματισμένη ώρα.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top