Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπηρεσία κρατήσεων σε εστιατόρια στις Η.Π.Α. μέσω Airbnb
Διαμοιραζόμενη οικονομία

Υπηρεσία κρατήσεων σε εστιατόρια στις Η.Π.Α. μέσω Airbnb

Το σύστημα κρατήσεων σε εστιατόρια παρέχεται από την Resy, στην οποία η Airbnb είχε επενδύσει 13 εκατ. δολ. τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Airbnb ανακοίνωσε ότι πλέον θα βοηθάει τους επισκέπτες της να κάνουν κρατήσεις εστιατορίων κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί ακόμα μία από τις επεκτάσεις της εταιρείας, θέλωντας να μετατραπεί από μια υπηρεσία ενοικίασης κατοικιών σε ταξιδιωτικό πρακτορείο πλήρους κλίμακας, ιδίως με την έναρξη της πρωτοβουλίας Trips πέρυσι.
Το σύστημα κρατήσεων παρέχεται από την Resy, στην οποία η Airbnb είχε επενδύσει 13 εκατ. δολ. τον περασμένο Ιανουάριο. Πέρυσι, η Airbnb άρχισε να δοκιμάζει την επιλογή συστάσεων εστιατορίων ως μέρος της υπηρεσίας Trips. Στην εφαρμογή της Airbnb πλέον ο χρήστης μπορεί να ανοίξει μια νέα καρτέλα που έχει εστιατόρια και να αναζητήσει επιχειρήσεις σε 16 πόλεις των ΗΠΑ, όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Τσάρλεστον, το Όστιν, το Σιάτλ και τη Νέα Ορλεάνη. Οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν αιτήματα κράτησης για ειδικές εκδηλώσεις όπως γενέθλια ή εορτασμούς επετείου. Μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν το εστιατόριο ότι πρόκειται να αργήσουν, μέσα από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα της Airbnb.
Εάν το εστιατόριο παρέχει προκαθορισμένο μενού, οι χρήστες μπορούν επίσης να πληρώσουν για το γεύμα τους εκ των προτέρων, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των φιλοδωρημάτων.
Επί του παρόντος, η Resy συνεργάζεται μόνο με εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο μόνο για χρήστες που ταξιδεύουν στις Η.Π.Α. “Η διεθνής επέκταση της υπηρεσίας είναι σίγουρα το επόμενο βήμα για εμάς”, δήλωσε ο CEO της Resy, Ben Leventhal, σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη. 
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024