Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαμοιραζόμενη οικονομία

Υπηρεσία κρατήσεων σε εστιατόρια στις Η.Π.Α. μέσω Airbnb

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Σεπτέμβριος 2017, 13:37

Το σύστημα κρατήσεων σε εστιατόρια παρέχεται από την Resy, στην οποία η Airbnb είχε επενδύσει 13 εκατ. δολ. τον περασμένο Ιανουάριο.


Η Airbnb ανακοίνωσε ότι πλέον θα βοηθάει τους επισκέπτες της να κάνουν κρατήσεις εστιατορίων κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί ακόμα μία από τις επεκτάσεις της εταιρείας, θέλωντας να μετατραπεί από μια υπηρεσία ενοικίασης κατοικιών σε ταξιδιωτικό πρακτορείο πλήρους κλίμακας, ιδίως με την έναρξη της πρωτοβουλίας Trips πέρυσι.

Το σύστημα κρατήσεων παρέχεται από την Resy, στην οποία η Airbnb είχε επενδύσει 13 εκατ. δολ. τον περασμένο Ιανουάριο. Πέρυσι, η Airbnb άρχισε να δοκιμάζει την επιλογή συστάσεων εστιατορίων ως μέρος της υπηρεσίας Trips. Στην εφαρμογή της Airbnb πλέον ο χρήστης μπορεί να ανοίξει μια νέα καρτέλα που έχει εστιατόρια και να αναζητήσει επιχειρήσεις σε 16 πόλεις των ΗΠΑ, όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Τσάρλεστον, το Όστιν, το Σιάτλ και τη Νέα Ορλεάνη. Οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν αιτήματα κράτησης για ειδικές εκδηλώσεις όπως γενέθλια ή εορτασμούς επετείου. Μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν το εστιατόριο ότι πρόκειται να αργήσουν, μέσα από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα της Airbnb.

Εάν το εστιατόριο παρέχει προκαθορισμένο μενού, οι χρήστες μπορούν επίσης να πληρώσουν για το γεύμα τους εκ των προτέρων, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των φιλοδωρημάτων.

Επί του παρόντος, η Resy συνεργάζεται μόνο με εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο μόνο για χρήστες που ταξιδεύουν στις Η.Π.Α. “Η διεθνής επέκταση της υπηρεσίας είναι σίγουρα το επόμενο βήμα για εμάς”, δήλωσε ο CEO της Resy, Ben Leventhal, σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη. 
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top