Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η Thomas Cook εγκαινιάζει και σε Ελλάδα και Κύπρο την υπηρεσία 'Choose your room'

Τατιάνα Ρόκου - 22 Σεπτέμβριος 2017, 12:04

Με κόστος 30 ευρώ ανά κράτηση, οι πελάτες μπορούν αν δουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου τους και κατόπιν να επιλέξουν συγκεκριμένο δωμάτιο από όσα είναι διαθέσιμα στην κατηγορία που έχουν πληρώσει.


Η Thomas Cook εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στους πελάτες της εταιρείας να διαλέγουν ακριβώς τον τύπο του δωματίου που επιθυμούν, πριν ξεκινήσουν για τις διακοπές τους.

Με κόστος 30 ευρώ ανά κράτηση, οι πελάτες μπορούν αν δουν τη διάταξη των ορόφων του ξενοδοχείου τους και κατόπιν να επιλέξουν συγκεκριμένο δωμάτιο από όσα είναι διαθέσιμα στην κατηγορία δωματίου που έχουν πληρώσει. Η δυνατότητα αυτή μέσω της νέας υπηρεσίας παρέχεται έξι ημέρες πριν την αναχώρηση για τον προορισμό τους.

Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη σε 50 ξενοδοχεία και στα έξι εμπορικά σήματα που διαχειρίζεται η Thomas Cook, σε προορισμούς, όπως οι Κανάριες Νήσοι, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Μαγιόρκα και η Τενερίφη.

Η εταιρεία θεωρεί ότι η υπηρεσία “Choose your room” θα είναι διαθέσιμη σε 300 ξενοδοχεία έως το επόμενο καλοκαίρι και ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία πώλησης τουριστικών πακέτων που προσφέρει αυτήν την επιλογή.

Βάσει έρευνας που πραγματοποίησε, αποκαλύφθηκε ότι ποσοστό 87% των πελατών δήλωσαν ότι πιθανώς θα χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία και δοκιμή σε μικρό αριθμό ξενοδοχείων είχε ως αποτέλεσμα αύξηση 20%.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας για τη Βρετανία Chris Mottershead ανέφερε: “Είμασταν πάντοτε υπερήφανοι ότι είμαστε πρωτοπόροι της τουριστικής βιομηχανίας και αυτή η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία είχε πολύ θετική υποδοχή από όσους πελάτες μας τη χρησιμοποίησαν”.

Οι τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τη νέα υπηρεσία μέσω βίντεο, έτσι ώστε να την εξηγήσουν με τη σειρά τους στους πελάτες τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top