Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η Expedia εγκαινιάζει το 'Collections'

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Σεπτέμβριος 2017, 15:05

Γνωρίζοντας ότι μια πηγή ανησυχίας για τους ταξιδιώτες μπορεί να είναι το εάν η ταξιδιωτική τους εμπειρία θα ανταποκριθεί ακριβώς στις προσδοκίες τους, όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο 'Collection' της Expedia, πρέπει να πληρούν ένα σύνολο αυστηρών προτύπων και καθορίζονται βάσει ενός συνδυασμού δεδομένων, ωστε να παρέχουν εκείνα τα ξενοδοχεία με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής σε δημοφιλείς προορισμούς.


Η Expedia λανσάρισε το “Collections”, ένα νέο μέσο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να βρουν τα καλύτερα ξενοδοχεία για κάθε ταξιδιωτική εμπειρία. Αρχικά ξεκίνησε με έξι Collections (Beach, Relaxation, Family Fun, Culture & History, Shopping και Snow), με κάθε μία από τις λίστες να έχει επιμεληθεί από την εταιρεία και κάθε ξενοδοχείο που έχει επιλεγεί φέρει την “σφραγίδα” έγκρισης ποιότητας της Expedia.Γνωρίζοντας ότι μια πηγή ανησυχίας για τους ταξιδιώτες μπορεί να είναι εάν η ταξιδιωτική τους εμπειρία θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους, όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο “Collection” της Expedia, πρέπει να πληρούν ένα σύνολο αυστηρών προτύπων και καθορίζονται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό δεδομένων, για να παρέχουν εκείνα τα ξενοδοχεία με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής σε δημοφιλείς προορισμούς. Οι ταξιδιώτες μπορούν να περιηγηθούν online σε καταλύματα ανάλογα με τον τύπο ταξιδιωτικής εμπειρίας που επιθυμούν και τον προορισμό, κάνοντας τη διαδικασία εύρεσης ενός μέρους διαμονής ευκολότερη.

“Ξέρουμε ότι οι ταξιδιώτες ξοδεύουν τεράστιο χρονικό διάστημα διερευνώντας τα καταλύματα που πρόκειται να επιλέξουν, από την ανάγνωση κριτικών μέχρι τον έλεγχο πολλών ιστοσελίδων για την καλύτερη τιμή, περιοχή και ποιότητα. Γι’αυτόν το λόγο δημιουργήσαμε το ‘Collections’, για να κάνουμε εμείς όλη αυτήν τη διαδικασία αντί για εσάς”, λέει ο Dan Reed, εμπορικός αντιπρόεδρος της Expedia. “Κατά την επιλογή των κριτηρίων για αυτά τα ξενοδοχεία θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα μπορούσαν να κάνουν μια χωρίς επιφυλάξεις κράτηση, από τη λίστα τύπων του ‘Collections’, γνωρίζοντας ότι αυτό θα ήταν το ακριβές είδος διακοπών που θα επέλεγαν και ότι η σχέση ποιότητας-τιμής που θα πετύχαιναν θα ήταν εξαιρετική. Είναι όλα ξενοδοχεία, που ‘υποστηρίζονται’ θετικά από κριτικές πελατών μας, ταιριάζουν με τον τύπο διακοπών που αναζητά ο πελάτης και είναι σε πολύ καλή τιμή, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να βρουν το καλύτερο ξενοδοχείο για κάθε τους εμπειρία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top