Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Η Aqua Vista Hotels στηρίζει την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στις Κυκλάδες

Άγγελος Ρεστάνης - 28 September 2017, 10:35

Η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, ήταν μεταξύ των ομιλητών που συμμετείχαν στην ενημερωτική ημερίδα 'Διαχείριση, Οnline Επικοινωνία και Marketing', που έγινε στην Άνδρο.


Το “παρών” έδωσε η Aqua Vista Hotels στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα ”Διαχείριση, Οnline Επικοινωνία και Marketing”, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στην Άνδρο, στο πλαίσιο του Cyclades Trail Cup. Ο Όμιλος μοιράστηκε με τους επαγγελματίες του κλάδου την τεχνογνωσία του για την προώθηση ενός προορισμού μέσα από αθλητικές διοργανώσεις.

Η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, ήταν μεταξύ των ομιλητών που συμμετείχαν, αναλύοντας τις ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν από την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Συγκεκριμένα η κα Ματζουράνη αναφέρθηκε σε πρακτικές μέσα από τις οποίες οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να εκμεταλλευτούν διοργανώσεις όπως το Andros Trail Race, που θα διεξαχθεί στο νησί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, με στόχο την καθιέρωση του τόπου τους ως προορισμού αθλητικού
τουρισμού. Παράλληλα μοιράστηκε την τεχνογνωσία της Aqua Vista Hotels για παροχές που μπορούν να υιοθετήσουν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και την αύξηση των κρατήσεων μέσα από την ανάδειξη των αθλητών σε πρεσβευτές και repeaters των μονάδων τους.

Η ημερίδα διεξήχθη στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητήριου Κυκλάδων, στο χωριό Βακόνι της Άνδρου, σε συνεργασία με το Greek Travel Pages και υπό την αιγίδα του Τουριστικού Δικτύου Άνδρου, στις Κυκλάδες. Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο κ. Χάρης Μπρουσαλιάν του Greek Travel Pages (GTP), ο κ. Ρόμπερτ Καραλής από το Cyclades Trail Cup, η κα Αριάνα Μασέλου από το Andros Trail Race, ο κ. Γαβριήλ Ευσταθίου από την Zoottle και η κα Ήβη Αδαμακοπούλου από τους χάρτες Ανάβαση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κα Ματζουράνη, δήλωσε: ”Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους τα ξενοδοχεία μπορούν να αξιοποιήσουν τις αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται εκτός σεζόν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στην Aqua Vista Hotels είμαστε πάντα πρόθυμοι να μοιραζόμαστε τη γνώση και την εμπειρία μας και να ενημερώνουμε τους επαγγελματίες του κλάδου σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και οι οποίες συμβάλλουν στη αύξηση του awareness και των κρατήσεων κατά τη διάρκεια ανάλογων αθλητικών εκδηλώσεων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top