Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αγροτουρισμός

Γνωριμία Ολλανδών δημοσιογράφων με το Mainalon Trail

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Σεπτέμβριος 2017, 13:29

Φιλοξενία στην Αρκαδία από το δίκτυο Guest Inn, με κεντρικό άξονα την παρουσίαση των πιστοποιημένων πεζοπορικών διαδρομών της Ορεινής Αρκαδίας, σε συνδυασμό με τη διαμονή στα παραδοσιακά καταλύματα της περιοχής και γενικότερα τη μοναδική πεζοπορική εμπειρία που προσφέρει το αρκαδικό τοπίο καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Το δίκτυο Guest Inn, το πρώτο δίκτυο προβολής αγροτουριστικών και παραδοσιακών ξενώνων, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, διοργανώνει ένα 7ήμερο Trekking-Press Trip στα πιστοποιημένα μονοπάτια του Mainalon Trail στην Αρκαδία για δύο εξειδικευμένα Ολλανδικά περιοδικά το “Op Pad” και το “SNP”.

Από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, οι δημοσιογράφοι Μarjolein van Rotterdam και Paula van Nieuwenhuizen θα περπατήσουν διαδοχικά τις 8 πεζοπορικές διαδρομές του Mainalon Trail για τις ανάγκες ενός πλήρους ρεπορτάζ, που θα προβληθεί στα πάραπάνω περιοδικά και τα αντίστοιχα sites και social media.

Πρόκειται για ένα ταξίδι με κεντρικό άξονα την παρουσίαση των πιστοποιημένων πεζοπορικών διαδρομών της Ορεινής Αρκαδίας σε συνδιασμό με τη διαμονή στα παραδοσιακά καταλύματα της περιοχής και γενικότερα τη μοναδική πεζοπορική εμπειρία που προσφέρει το αρκαδικό τοπίο καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για τις ανάγκες των παραπάνω θεμάτων οι δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν σε στους  ξενώνες του δικτύου Guest Inn που βρίσκονται στην περιοχή και στα συνεργαζόμενα με το Mainalon Trail καταλύματα. Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι θα μείνουν στον ξενώνα Gartagani στη Στεμνίτσα, στο Guest Inn En Dimitsani στη Δημητσάνα, στο Guest Inn Aiora Suites στη Βυτίνα, στον ξενώνα Agropolis στη Νυμφασία, στον ξενώνα Thea Valtetsiniko στο Βαλτετσινίκο και τέλος στο Guest Inn Agnadio στα Λαγκάδια, όπου και θα παραμείνουν μία επιπλέον ημέρα για να εξερευνήσουν την περιοχή. Σε κάθε στάση, οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι θα λάμβάνουν όλες τις απαραίτητες οδηγίες από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες για την επόμενη πεζοπορική διαδρομή.

Η μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” θα γίνει από την τοπική εταιρεία περιηγήσεων Arcadian bus, η οποία θα τους δώσει μοναδικά tips και ιδέες σχετικά με την ευρύτερη περιοχή και όλες τις πληροφορίες για τις πεζοπορικές διαδρομές του Mainalon Trail κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Το ταξίδι αυτό είναι το πέμπτο που διοργανώνεται σε συνεργασία με το γραφείο EOT Κάτω Χωρών για Ολλανδούς και Βέλγους δημοσιογράφους και bloggers.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top