Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

H Azamara Club Cruises επεκτείνει το στόλο της με το υπερπολυτελές Azamara Pursuit

Άγγελος Ρεστάνης - 28 Σεπτέμβριος 2017, 14:56

Το Azamara Pursuit είναι συγκρίσιμο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest. Επιτρέπει έτσι την πρόσβαση σε μικρά, ιδιαίτερα λιμάνια που δεν μπορούν να τα προσεγγίσουν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια.


Η Azamara Club Cruises, θυγατρική εταιρεία της Royal Caribbean Cruises Ltd., ανακοίνωσε τη συμφωνία για την αγορά ενός καινούριου κρουαζιεροπλοίου, αδελφό πλοίο των Azamara Journey και Αzamara Quest, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2018.  

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο μας κατα 50%, κάτι που μας επιτρέπει να επισκεφθούμε ακόμα περισσότερες γωνιές του πλανήτη με την απόκτηση αυτού του καινούριου πλοίου” δήλωσε   Larry Pimentel, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Azamara Club Cruises. “Οι πιστοί μας επιβάτες και συνεργάτες έχουν ζητήσει από καιρό αυτή την επέκταση και είμαστε ευτυχείς που τα καταφέραμε”.

Η νέα προσθήκη, το Azamara Pursuit, είναι συγκρίσιμο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest. Επιτρέπει έτσι την πρόσβαση σε μικρά, ιδιαίτερα λιμάνια που δεν μπορούν να τα προσεγγίσουν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Αυτά τα τρία πλοία θα ενισχύσουν τη δέσμευση της εταιρείας στον εμπλουτισμό της εμπειρίας κάθε τόπου σε όλο τον κόσμο, με το να μένουν περισσότερο σε κάθε λιμάνι επιτρέποντας στους επιβάτες να βιώσουν περισσότερες εμπειρίες.

Η διακόσμηση του πλοίου θα αναβαθμιστεί για να ταιριάζει στην πολυτέλεια και την καλαισθησία της εταιρείας. Αυτή η αναβάθμιση θα είναι εφάμιλλη με τις πρόσφατες ανακαινίσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Azamara Journey και Azamara Quest, προσφέροντας στους επιβάτες την αίσθηση ενός πολυτελούς πλωτού ξενοδοχείου.

Η Azamara Club Cruises είναι μια πολυτελής εταιρεία κρουαζιέρας που ανήκει στη Royal Caribbean International. H Azamara με έμφαση στον προορισμό (Destination Ιmmersion) δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να βιώσουν την αυθεντικότητα και την κουλτούρα του κάθε τόπου σε όλο τον κόσμο (“Stay Longer, Experience More”). To 2018, η Αzamara θα ταξιδέψει τους επιβάτες της σε περισσότερα από 200 λιμάνια, σε 70 χώρες, συμπεριλαμβάνοντας 170 μεταμεσονύκτιες διανυκτερεύσεις και 114 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις.

Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top