Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Meeting Place του Celebrity Edge: Ένα διαφορετικό συνεδριακό κέντρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Οκτώβριος 2017, 09:54

Σχεδιασμένος από την Wilson Butler Architects, ο χώρος αυτός εκτείνεται σε 183 τ.μ και καταλαμβάνει κεντρικό χώρο μέσα στο πλοίο.


Η Celebrity Cruises επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει “να δουλεύεις από μακριά” αποκαλύπτοντας το μοναδικής αισθητικής Meeting Place που θα βρίσκεται στο Celebrity Edge.

Σχεδιασμένος από την Wilson Butler Architects, ο χώρος αυτός εκτείνεται σε 183 τ.μ και καταλαμβάνει κεντρικό χώρο μέσα στο πλοίο, με θέα όπως κανένα άλλο συνεδριακό κέντρο στη θάλασσα, κατάλληλο για κάθε ανάγκη. Με εξελιγμένο σύστημα ηχομόνωσης, προηγμένες οπτικοακουστικές δυνατότητες, ποικίλες επιλογές καθισμάτων, ιδιωτικό χώρο με γραφεία για προγραμματισμό εκδηλώσεων και δυναμικές κινητές μπάρες για φαγητό και ποτό και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ.

“Φυσικά, το πιο καινοτόμο πλοίο που έχουμε σχεδιάσει ποτέ θα περιλαμβάνει τους πιο συναρπαστικούς χώρους για συγκεντρώσεις, όπως το The Meeting Place”, δήλωσε η Dondra Ritzenthaler, αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Εμπορίου και Υπηρεσιών της Celebrity Cruises. “Όταν διοργανώνετε εκδηλώσεις / συνέδρια εν πλω, αναβαθμίζετε πραγματικά την επωνυμία σας και την επιχείρησή σας. Φανταστείτε τα συνέδρια, τις εμπορικές εκθέσεις, τους γάμους και τις εκδηλώσεις που μπορείτε να πραγματοποιήσετε πάνω στο πανέμορφο Celebrity Edge ως το ιδανικό περιβάλλον και τον ωκεανό ως την ιδανική θέα”.

“Κατά το σχεδιασμό του The Meeting Place αναρωτηθήκαμε τι θα ήταν πιο ελκυστικό; να παρακολουθείς διαλέξεις σε μια αίθουσα συνεδριάσεων ή να περνάς δημιουργικό χρόνο με τους συναδέλφους σου σε ένα μοντέρνο χώρο; Η δεύτερη επιλογή μας φάνηκε καταλληλότερη. Έτσι, η ευελιξία και η λειτουργικότητα ενός χώρου συνάντησης προηγμένης τεχνολογίας σχεδιάστηκε πρωτίστως για την ευχαρίστηση”, δήλωσε ο Scott Butler, ιδρυτικό στέλεχος της Wilson Butler Architects. “Η λέξη που χαρακτηρίζει το The Meeting Place είναι η ‘σύνδεση’. Διευκολύνει τους επισκέπτες να συνδεθούν/επικοινωνήσουν μεταξύ τους, με την τελευταία τεχνολογία και με τις νέες πρωτοποριακές ιδέες που κυριαρχούν στην αγορά. Μπορούν παράλληλα να συνδεθούν με άλλους χώρους του πλοίου και να επεκτείνουν σημαντικά τις ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση”.

Τα καθίσματα είναι μοντέρνα, άνετα και έχουν μεγάλη ποικιλία: μπορεί να επιλέξει κανείς θεατρικού στυλ, καθίσματα που συναντά κανείς σε αίθουσες διδασκαλίας, σχήματος U ή κυκλικά, ενώ τα τραπεζομάντιλα λειτουργούν άψογα με ή χωρίς καλύμματα. Ο χώρος μεταμόρφωνεται εύκολα από τη μέρα στη νύχτα, με ψηλά τραπέζια και κομψά, αναπαυτικά καθίσματα για κοινωνικοποίηση και χαλάρωση.

Τα οπτικοακουστικά συστήματα - από ασύρματα μικρόφωνα έως μίνι ηχοσυστήματα - προσφέρονται ως βασικός εξοπλισμός. Ένας ηλεκτρονικός πίνακας βοηθά στην εύκολη καταγραφή των συνεδριών, ενώ οι εντυπωσιακές οθόνες LED  98 και 75 ιντσών δίνουν μια ισχυρή γροθιά στις συμβατικές επαγγελματικές συναντήσεις και μια χαλαρή διάθεση για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στο Celebrity Edge υπάρχουν και άλλοι χώροι που είναι επίσης διαθέσιμοι για ιδιωτικές εκδηλώσεις και συναντήσεις -πάντα υποκείμενοι σε διαθεσιμότητα- συμπεριλαμβανομένου του τριώροφου Eden, του Magic Carpet, του Rooftop Garden και της Destination Gateway.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top