Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Σύμπραξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον οργανισμό Safe Water Sports

Τατιάνα Ρόκου - 11 Οκτώβριος 2017, 14:26

Δημιουργία ψυχαγωγικού - εκπαιδευτικού κέντρου σε παραλία του δήμου το καλοκαίρι του 2018, πρωτοβουλία για την σήμανση των παραλιών με τις πινακίδες του Οργανισμού και επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος 'Προσέχω – Μαθαίνω – Νοιάζομαι'.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών γύρω από την ασφάλεια στη θάλασσα και στα θαλάσσια σπορ, που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον μη – κερδοσκοπικό Οργανισμό Safe Water Sports, στο δημοτικό θέατρο “Σοφία Βέμπο” την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο πρόεδρος του SWS κ. Παναγιώτης Πασχαλάκης, ο Ολυμπιονίκης κ. Χρήστος Αφρουδάκης και η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) κα Στέλλα Λαζάρου - Τίγκα.Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχέδια του δήμου, στα πλαίσια την προγραμματικής σύμβασης που υπογράφει ο δήμος με το SWS, αναφορικά με την δημιουργία ψυχαγωγικού - εκπαιδευτικού κέντρου σε παραλία του Δήμου το καλοκαίρι του 2018, την πρωτοβουλία του για την σήμανση των παραλιών με τις πινακίδες του Οργανισμού καθώς και την επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Προσέχω – Μαθαίνω – Νοιάζομαι”, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και το SWS στα σχολεία του Δήμου.

Ο πρόεδρος του Safe Water Sports αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις του Οργανισμού και ειδικότερα στον απολογισμό της καλοκαιρινής περιόδου 2017 με τις συνεργασίες άλλων Δήμων και φορέων, που συμμετέχουν ενεργά και υποστηρίζουν το Έργο του Οργανισμού.
 
Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, τόνισε τη σημασία του πρότυπου πιστοποίησης certified quality της TUV AUSTRIA για τις εταιρείες που ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ και τις θαλάσσιες δραστηριότητες με σκοπό να παρακινήσει επιχειρηματίες του χώρου να επιλέξουν τη διαδικασία πιστοποίησης για την επιχείρησή τους. Η επαγγελματική συνείδηση στον κλάδο αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ασφάλεια.

Ο κ. Αφρουδάκης δήλωσε περήφανος ως Πρεσβευτής του Safe Water Sports, αλλά και ως δημότης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο οποίος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το εγχείρημα.Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην σημασία της πρόληψης και στην ανάγκη εκπαίδευσης - ενημέρωσης των παιδιών και των νέων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος για την ασφάλεια στη θάλασσα.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος κ. Αντώνης Κατσαρός.

Οι συντελεστές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση της, τους εθελοντές που παραβρέθηκαν και τις εταιρείες Vikos και Κουρτάκης που ήταν χορηγοί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top