Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Λύσεις Destination Management & Incoming Travel από την Cyberlogic στην World Travel Market

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 October 2017, 16:25

Η Cyberlogic θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των εφαρμογών της, όπως και τα πλάνα της για νέα projects, καθώς και συνεργασίες στον χώρο της τεχνολογίας τουρισμού.


H Cyberlogic θα είναι φέτος εκθέτης στη διεθνή έκθεση World Travel Market (WTM 2017), που θα διεξαχθει απο 6 έως 8 Νοεμβρίου 2017 στο Λονδίνο.

Στο Stand GV265, στελέχη της εταιρείας, θα υποδεχθούν ενδιαφερόμενους επισκέπτες, πελάτες και συνεργάτες της, στους οποίους θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού της πάνω στον τομέα του Destination Management & Incoming Travel.

Με τη φετινή τουριστική σεζόν πλέον να ολοκληρώνεται, η Cyberlogic θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των εφαρμογών της, όπως και τα πλάνα της για νέα projects, καθώς και συνεργασίες στον χώρο της τεχνολογίας τουρισμού.Η Cyberlogic ιδρύθηκε το 2006 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών πάνω στον κλάδο του τουρισμού. Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία ανέπτυξε την Cyberlogic e-Tourism Platform: μια ολοκληρωμένη λύση για την αυτοματοποιημένη διαχείριση και Online διανομή τουριστικών υπηρεσιών. Η πλατφόρμα αποτελείται από μια πλήρη γκάμα Desktop, Web και Mobile εφαρμογών (π.χ. e-Tourism Operations, e-Tourism On-Line Distribution, Financial Accounting, e-Tourism MIS, Mobile Excursions, Mobile MeetNGreet, CyberTrips, κ.λπ.).

Κορυφαίες Destination Management Companies (DMCs), Γραφεία Εισερχόμενου Τουρισμού, Tour Operators, OΤΑs, Εταιρείες Τεχνολογίας τουρισμού, κ.λπ. έχουν υιοθετήσει την πλατφόρμα της Cyberlogic.

H αποστολή της εταιρείας συνοψίζεται ως εξής: “Ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών τεχνολογίας τουρισμού σε συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες της”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top