Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΛύσεις Destination Management & Incoming Travel από την Cyberlogic στην World Travel Market
Τεχνολογία

Λύσεις Destination Management & Incoming Travel από την Cyberlogic στην World Travel Market

Η Cyberlogic θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των εφαρμογών της, όπως και τα πλάνα της για νέα projects, καθώς και συνεργασίες στον χώρο της τεχνολογίας τουρισμού.

H Cyberlogic θα είναι φέτος εκθέτης στη διεθνή έκθεση World Travel Market (WTM 2017), που θα διεξαχθει απο 6 έως 8 Νοεμβρίου 2017 στο Λονδίνο.

Στο Stand GV265, στελέχη της εταιρείας, θα υποδεχθούν ενδιαφερόμενους επισκέπτες, πελάτες και συνεργάτες της, στους οποίους θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού της πάνω στον τομέα του Destination Management & Incoming Travel.

Με τη φετινή τουριστική σεζόν πλέον να ολοκληρώνεται, η Cyberlogic θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των εφαρμογών της, όπως και τα πλάνα της για νέα projects, καθώς και συνεργασίες στον χώρο της τεχνολογίας τουρισμού.

Η Cyberlogic ιδρύθηκε το 2006 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών πάνω στον κλάδο του τουρισμού. Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία ανέπτυξε την Cyberlogic e-Tourism Platform: μια ολοκληρωμένη λύση για την αυτοματοποιημένη διαχείριση και Online διανομή τουριστικών υπηρεσιών. Η πλατφόρμα αποτελείται από μια πλήρη γκάμα Desktop, Web και Mobile εφαρμογών (π.χ. e-Tourism Operations, e-Tourism On-Line Distribution, Financial Accounting, e-Tourism MIS, Mobile Excursions, Mobile MeetNGreet, CyberTrips, κ.λπ.).

Κορυφαίες Destination Management Companies (DMCs), Γραφεία Εισερχόμενου Τουρισμού, Tour Operators, OΤΑs, Εταιρείες Τεχνολογίας τουρισμού, κ.λπ. έχουν υιοθετήσει την πλατφόρμα της Cyberlogic.

H αποστολή της εταιρείας συνοψίζεται ως εξής: “Ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών τεχνολογίας τουρισμού σε συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024