Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Στις 18 Οκτωβρίου το Digi.travel Cyprus International Conference and Expo στην Κύπρο

Τατιάνα Ρόκου - 16 Οκτώβριος 2017, 14:16

Στο συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με τη συμπεριφορά των καταναλωτών και τις τάσεις της αγοράς στις μέρες μας, στρατηγικά θέματα για ηλεκτρονικές πωλήσεις, διαχείριση των ταξιδιωτών για την αύξηση των εσόδων, το VR και το μέλλον του τουρισμού, όπως και οι τελευταίες τάσεις για την προσωπική ηλεκτρονική επικοινωνία με τους πελάτες.


Στις 18 Οκτωβρίου ανοίγει τις πύλες του για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Συνέδριο Digi.travel Cyprus International Conference and Expo στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, με στόχο την ενημέρωση του τουριστικού κλάδου για τις εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από την Travel Media Applications και τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), ενώ έχει την υποστήριξη των ξενοδοχειακών συνδέσμων ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ, του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων ΠΑΣΥΔΙΞΕ και της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού της Ελλάδας (FedHATTA).

Στο συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με τη συμπεριφορά των καταναλωτών και τις τάσεις της αγοράς στις μέρες μας, στρατηγικά θέματα για ηλεκτρονικές πωλήσεις, διαχείριση των ταξιδιωτών για την αύξηση των εσόδων, το VR και το μέλλον του τουρισμού, όπως και οι τελευταίες τάσεις για την προσωπική ηλεκτρονική επικοινωνία με τους πελάτες. Επίσης, θα αναλυθούν και οι κύριες απειλές που υπάρχουν για την ταξιδιωτική βιομηχανία καθώς και τρόποι για έγκαιρη αντιμετώπισή τους, ενώ στο τέλος του συνεδρίου εκπρόσωποι από ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες παροχής ηλεκτρονικών λύσεων θα συνοψίσουν και θα αναλύσουν τις τελευταίες τάσεις του χώρου.

Χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνουν ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, αλλά και ψηφιακός πρωταθλητής Κύπρου κ. Στέλιος Χειμώνας, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) κ. Μαρίνος Μενελάου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου κ. Βασίλης Σταματάρης. Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Travel Media Applications και δημοσιογράφος τουρισμού.

Οι πλατινένιοι χορηγοί είναι ο ΚΟΤ, η Τράπεζα Κύπρου και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ενώ οι χρυσοί χορηγοί είναι η Cyta και οι εταιρείες Handy, Plarino, Amadeus και Travelport.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top