Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Τριετές πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Άνδρου

Τατιάνα Ρόκου - 17 Οκτώβριος 2017, 12:10

Οι στοχευμένες δράσεις του προγράμματος αφορούν στην ανάπτυξη ενός συστήματος τουριστικής ταυτότητας, αλλά και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενεργειών εξειδίκευσης σε συνεργασία µε βασικούς θεσμικούς τουριστικούς φορείς για τη διαμόρφωση, αξιοποίηση και εφαρμογή ενός ενιαίου πλαισίου ευρύτερης Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης της Άνδρου.


Η χρήση σύγχρονων “εργαλείων” διαδικτυακού marketing, η συντήρηση των παραδοσιακών αγορών και η προσέγγιση νέων και ανερχόμενων, καθώς και η διείσδυση σε ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος με στόχο την ενίσχυση και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, περιλαμβάνονται στο τριετές πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Άνδρου, που παρουσιάστηκε από τον επικεφαλής της εταιρείας Συμβούλων Τουρισμού του Δήμου κ. Νότη Μαρτάκη, σε συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής.

Οι στοχευμένες δράσεις του προγράμματος αφορούν στην ανάπτυξη ενός συστήματος τουριστικής ταυτότητας, αλλά και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενεργειών εξειδίκευσης σε συνεργασία µε βασικούς θεσμικούς τουριστικούς φορείς για τη διαμόρφωση, αξιοποίηση και εφαρμογή ενός ενιαίου πλαισίου ευρύτερης Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης της Άνδρου.Οι δράσεις αυτές πρόκειται να συμβάλουν στην προβολή του τουρισμού και του πολιτισμού της Άνδρου, µε βάση την ανάδειξη εμπειριών, τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας σε εθνικά ΜΜΕ, τη συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις, τη διοργάνωση επιχειρηματικών ταξιδιών και τις εξειδικευμένες ενέργειες προώθησης και ανάδειξης προϊόντων του καλαθιού της Άνδρου.

Το πρόγραμμα τέθηκε σε διαβούλευση με τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Άνδρου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις. Να σημειωθεί ότι αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top