Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή της Ηπείρου σε κορυφαίο τουριστικό τηλεοπτικό σταθμό της Ρωσίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Οκτώβριος 2017, 09:22

Τηλεοπτικό συνεργείο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα με θέμα τα αξιοθέατα και τον γαστρονομικό πλούτο της Ηπείρου, τα οποία θα προβληθούν σε δύο ημίωρα ντοκιμαντέρ.


Μια ουσιαστική πρωτοβουλία για την προβολή της Ηπείρου στη Ρωσία και κατ‘επέκταση στην προσέλκυση τουριστών από κράτη της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων  Κρατών (χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης), αποτελεί η άφιξη τηλεοπτικού συνεργείου, το οποίο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου.

Το τηλεοπτικό συνεργείο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα με θέμα τα αξιοθέατα και τον γαστρονομικό πλούτο της Ηπείρου, τα οποία θα προβληθούν σε δύο ημίωρα ντοκιμαντέρ στη δημοφιλή εκπομπή “Planeta Vkusov” (Πλανήτης Γεύσεων) του κορυφαίου τουριστικού τηλεοπτικού σταθμού της Ρωσίας Moya Planeta (Ο Πλανήτης μου), που συγκεντρώνει περισσότερους από 75 εκατ. τηλεθεατές στη Ρωσία και τις χώρες ΚΑΚ, και πάνω από 1 εκατ. συνδρομητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη ρωσική αποστολή έχει συντονίσει το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδος της Μόσχας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και κατά τόπους φορείς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top