Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Trivago ξεκινά να προσφέρει επιχειρηματικά εργαλεία σε ξενοδοχεία

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Οκτώβριος 2017, 13:55

Ενώ η Trivago θα παρέχει την τεχνολογία, η Trivago Hotel Relations θα προσφέρει στους πωλητές τη δυνατότητα να προσελκύσουν ξενοδόχους για να χρησιμοποιήσουν τα βοηθητικά 'εργαλεία' τους.


Η Trivago δημιούργησε μια θυγατρική, η οποία εστιάζει στο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τη συντήρηση επιχειρηματικών λογισμικών υπηρεσιών και τεχνολογιών, που χρησιμοποιούνται από τα ξενοδοχεία για τη βελτίωση των κρατήσεών τους.

Η Trivago Hotel Relations είναι μια πλήρης θυγατρική εταιρεία, αλλά τα κέρδη και τα έσοδά της δε θα διαχωρίζονται, ανέφερε η εταιρεία. Ενώ η Trivago θα παρέχει την τεχνολογία, η Trivago Hotel Relations θα προσφέρει στους πωλητές τη δυνατότητα να προσελκύσουν ξενοδόχους για να χρησιμοποιήσουν τα βοηθητικά “εργαλεία” τους.

Ενώ η βασική υπηρεσία αναζήτησης ξενοδοχείων της εταιρείας - μια πλατφόρμα marketing, που ονομάζεται Trivago Hotel Manager - είναι δωρεάν, οι άλλες τρεις υπηρεσίες της είναι επι πληρωμή, δηλαδή: ένα εργαλείο διαφήμισης που ονομάζεται Rate Connect, ένα σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων που προσφέρει επίσης μια μηχανή κρατήσεων για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, και αναλυτικά εργαλεία που βοηθούν με τη ρύθμιση των τιμών.

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές πληρωμής, ανάλογα με κάθε ξενοδοχείο. Για παράδειγμα, το Trivago Pro έχει ετήσιο κόστος, ενώ το Rate Connect λειτουργεί με μοντέλο κόστους ανά κλικ. Το Base7 είναι μια συνδρομητική υπηρεσία, το κόστος της οποίας ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των δωματίων στο ξενοδοχείο.

Η νέα θυγατρική της Trivago θα επικεντρωθεί στις πωλήσεις, ενώ οι μηχανικοί θα βασίζονται στην κεντρική επιχειρηματική μονάδα της Trivago. Η θυγατρική αποκλειστικά πωλήσεων της σκοπεύει να δημιουργήσει τη δική της “ταυτότητα”, εργασιακή κουλτούρα και επωνυμία, ώστε να προσλάβει πωλητές.

Η εταιρεία θα έχει έδρα το Düsseldorf, στη Γερμανία Germany και ήδη απασχολεί 160 άτομα, με σχέδια να αυξήσει περαιτέρω τον αριθμό αυτό τον επόμενο χρόνο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top