Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η γερμανική αεροπορική τσάρτερ Sundair πετά στη Χαλκιδική από το 2018

Τατιάνα Ρόκου - 18 Οκτώβριος 2017, 14:33

Η Sundair, μια νέα γερμανική αεροπορική εταιρεία, στην οποία συμμετέχει η Schauinsland-reisen με 50%, από το καλοκαίρι 2018 θα πετά δύο φορές την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Βερολίνου Berlin-Tegel προς τη Θεσσαλονίκη.


Μετά από 15 χρόνια ο προορισμός “Χαλκιδική” μπαίνει ξανά στο χάρτη των πτήσεων τσάρτερ από τη γερμανική αγορά, με τη νέα αεροπορική εταιρεία Sundair και τη βοήθεια του γκρουπ των εταιρειών MTS Globe – OTS Globe. Πρώτη πόλη, το Βερολίνο, με δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Η Sundair είναι μια νέα γερμανική αεροπορική εταιρεία τσάρτερ, στην οποία συμμετέχει η Schauinsland-reisen με 50%, από το καλοκαίρι 2018 θα πετά δύο φορές την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Βερολίνου Berlin-Tegel προς τη Θεσσαλονίκη.

Η Schauinsland-reisen, με μια σχεδόν 100ετή επιχειρηματική ιστορία, κατατάσσεται τόσο πανευρωπαϊκά όσο και στη Γερμανία, στις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις. Στη γερμανική αγορά κατατάσσεται στην 6η θέση των εταιριών διοργάνωσης τουριστικών ταξιδιών.

Σήμερα αυτή η μεσαία -για τα γερμανικά δεδομένα- εταιρεία και μη εξαρτώμενη από πολυεθνικές με έδρα το Duisburg, προσφέρει πάνω από 60 προορισμούς –εγγείς και μακρινούς- με άνω των 1,1 εκατ. πελατών (στην Ελλάδα ξεπερνά τούς 200.000) και η τάση είναι αυξανόμενη.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής είναι αρωγός της Schauinsland-Reisen, μέσω σημαντικών συμφωνιών των μελών της για το 2018-2019.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top