Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η Thomas Cook Group ιδρύει νέα αεροπορική εταιρεία

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Οκτώβριος 2017, 14:00

Η Thomas Cook Airlines Balearics, όπως θα ονομάζεται, θα παρέχει εποχιακά δρομολόγια από την Palma, τον πιο δημοφιλή προορισμό της εταιρείας. Η νέα αεροπορική θα ξεκινήσει με τουλάχιστον τρία αεροσκάφη Airbus A320, τα οποία μέχρι πρότινος λειτουργούσαν υπό την Thomas Cook Airlines Belgium.


Η Thomas Cook ιδρύει νέα αεροπορική εταιρεία, η οποία θα έχει βάση της τη Μαγιόρκα και θα ξεκινήσει τις πτήσεις της τον επόμενο χρόνο.

Η Thomas Cook Airlines Balearics, όπως θα ονομάζεται, θα παρέχει εποχιακά δρομολόγια από την Palma, τον πιο δημοφιλή προορισμό της εταιρείας, μειώνοντας έτσι την εξάρτησή της από τρίτους.

Η κίνηση αυτή έπεται της διακοπής λειτουργίας της Thomas Cook Belgium (διακόπτει τις δραστηριότητες της στις 27 Οκτωβρίου). τα αεροπλάνα της θα μεταφερθούν στην Palma.

Η Thomas Cook έχει κάνει αίτηση για ένα νέο Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα στη Μαγιόρκα και ο όμιλος δήλωσε ότι η νέα αεροπορική εταιρεία θα παρέχει πτήσεις έτσι ώστε να υποστηρίξει τις άλλες αεροπορικές εταιρείες στο Ην. Βασίλειο, τη Σκανδιναβία και τη Γερμανία, αναλόγα της εποχιακής ζήτησης.

Ανέφερε ακόμη ότι θα παρέχει στον όμιλο “μεγαλύτερη λειτουργική ευελιξία σε ανταγωνιστικό κόστος”, ενώ παράλληλα θα του επιτρέψει να διατηρήσει αυστηρό έλεγχο της ποιότητας και της εμπειρίας των πελατών του, σε σχέση με ό,τι προσέφεραν οι συμφωνίες με τρίτους συνεργάτες.

Η νέα αεροπορική θα ξεκινήσει με τουλάχιστον τρία αεροσκάφη Airbus A320, τα οποία μέχρι πρότινος λειτουργούσαν υπό την Thomas Cook Airlines Belgium. Τα αεροπλάνα αυτά αρχικά θα πραγματοποιούν πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων για τη γερμανική θυγατρική της Thomas Cook’s, Condor, αντικαθιστώντας άλλα μισθωμένα αεροσκάφη.

Ο Christoph Debus, Chief Airline Officer της Thomas Cook Group, δήλωσε: “Η νέα αεροπορική εταιρεία και η βάση της θα μας προσφέρουν την κατάλληλη πλατφόρμα, ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα την εποχιακή ζήτηση στις δραστηριότητές μας, δίνοντάς μας περισσότερο έλεγχο με μικρότερο κόστος, καθλώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις επιλογές των προορισμών πυο προσφέρουμε στους πελάτες μας. Με πάνω από 1 εκατ. πελάτες της Thomas Cook να πετούν στην Palma κάθε χρόνο, διαθέτουμε πλέον την ισχυρή υποδομή, πάνω στην οποία θα ‘χτίσουμε’ περαιτέρω”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top