Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Καταδυτικός τουρισμός

Ο ΕΟΤ προωθεί την Ελλάδα ως καταδυτικό προορισμό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Οκτώβριος 2017, 11:10

Ταξίδι εξοικείωσης για 10 ξένα ΜΜΕ στην Κεφαλονιά, τα οποία και θα καλύψουν την εκδήλωση 'Ναυάγια Β’ Παγκόσμιου Πολέμου', στη Σκάλα της Κεφαλονιάς. Η αγορά του καταδυτικού τουρισμού είναι μία από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού διεθνώς, με 25 περίπου εκατ. αυτοδύτες και με ετήσια έσοδα 3,5–5 δισ. ευρώ.


Δέκα δημοσιογράφοι από την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Δανία και την Πολωνία, επισκέπτονται την Ελλάδα με την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση από τον ΕΟΤ ταξιδιού εξοικείωσης για τον καταδυτικό τουρισμό, σε υλοποίηση του στρατηγικού επικοινωνιακού σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με στόχο την παγκόσμια προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως προορισμό για τουρισμό  365 ημέρες τον χρόνο.

Οι δημοσιογράφοι θα προβάλλουν σε εξειδικευμένα έντυπα του εξωτερικού την Ελλάδα ως καταδυτικό προορισμό και να καλύψουν την εκδήλωση “Ναυάγια Β’ Παγκόσμιου Πολέμου” που πραγματοποιείται στη Σκάλα της Κεφαλονιάς από 25 έως 30 Οκτωβρίου, σε συνεργασία του ΕΟΤ με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την εταιρεία Scuba Hellas.

Ο ΕΟΤ στηρίζει για δεύτερη χρονιά την εκδήλωση στην Κεφαλονιά, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών για την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για καταδύσεις στην Ευρώπη και την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών.

Ο καταδυτικός τουρισμός αποτελεί μία από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού παγκοσμίως, με 25 περίπου εκατ. αυτοδύτες, μέση διάρκεια παραμονής ανά ταξίδι 7-10 ημέρες και με ετήσια έσοδα 3,5–5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Το 2018 ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει στις δύο εξειδικευμένες στον καταδυτικό τουρισμό Διεθνείς Εκθέσεις, “Boot” στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και “Dema Diving Show” στις ΗΠΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top