Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Απαραίτητη η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Οκτώβριος 2017, 14:33

Ημερίδα του ΠΑΣΥΞΕ που έγινε στην Κύπρο ήταν αφιερωμένη στην προτεραιότητα και επιβεβλημένη ανάγκη από τα ξενοδοχεία για αντιμετώπιση των προκλήσεων που αυξάνονται γεωμετρικά, δημιουργώντας την ανάγκη τόσο για αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων, όσο και για βελτίωση της οργάνωσης και της διαχείρισης του κόστους για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες που επιβάλλονται από την πελατειακή τους βάση.


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα / παρουσίαση που διοργάνωσε σήμερα ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, σε συνεργασία με την Alumil Group, στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach στη Λεμεσό, που είχε ως θέμα “Ενεργειακή και Αισθητική Αναβάθμιση Ξενοδοχειακών Έργων”.

Η ημερίδα ήταν αφιερωμένη στην προτεραιότητα και επιβεβλημένη ανάγκη από τα ξενοδοχεία για αντιμετώπιση των προκλήσεων που αυξάνονται γεωμετρικά, δημιουργώντας την ανάγκη τόσο για αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων, όσο και για βελτίωση της οργάνωσης και της διαχείρισης του κόστους για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες που επιβάλλονται από την πελατειακή τους βάση.

Η ανάπτυξη της ξενοδοχειακής επιχείρησης, όπως τόνισε και ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Ζ. Ιωαννίδης, στο σύντομο εισαγωγικό χαιρετισμό του, εξαρτάται πέραν από τις εμπειρίες και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που δύναται να προσφέρει στους πελάτες της και σε ένα μεγάλο βαθμό στις υποδομικές αναβαθμίσεις που άπτονται ζωτικής σημασίας πτυχών όπως της αισθητικής επάρκειας των έργων και χώρων, της ασφάλειας αλλά και της εξοικονόμησης ενέργειας.  

Την κύρια παρουσίαση της ημερίδας ανέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Alumil Group, κ. Γ. Μυλωνάς, ο οποίος ενημέρωσε για τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα των εξειδικευμένων αρχιτεκτονικών λύσεων υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που επιτρέπουν σήμερα σε κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση να έχει στη διάθεσή της τέτοιες επιλογές, οι οποίες να συμβάλλουν θετικά στην απόδοση κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης.  
Στις εργασίες της ημερίδας συμμετείχαν μεγάλος αριθμός από ιδιοκτήτες, γενικοί διευθυντές, οικονομικοί διευθυντές, διευθυντικά στελέχη, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, εργολήπτες, εργολάβοι και διακοσμητές, καθώς και συνεργάτες των ξενοδοχειακών μονάδων.
Στη φωτογραφία, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Ζ. Ιωαννίδης (αριστερά) και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Alumil Group, κ. Γ. Μυλωνάς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top