Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Στρατηγική τουριστικής προβολής (και νέο λογότυπο) για τον Κορινθιακό Κόλπο

Άγγελος Ρεστάνης - 26 Οκτώβριος 2017, 10:11

'Κορινθιακός: Μια Θάλασσα μια Αγκαλιά', το νέο λογότυπο τουριστικής προβολής του Κορινθιακού Κόλπου. Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, για την ένταξη του Κορινθιακού στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο NATURA 2000.


Με την ευκαιρία της ημερίδας για την ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, με διοργανωτές το Δίκτυο Forum Ανάπτυξης, σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.), έγινε επίσημη παρουσίαση του νέου λογότυπου τουριστικής προβολής και προώθησης του Σ.Π.Ο.Α.Κ. σε Ελλάδα και εξωτερικό.

“Κορινθιακός: Μια Θάλασσα μια Αγκαλιά”, συνοδευόμενο από το σύνθημα:

  • Προστατεύουμε τη φύση
  • Αναδεικνύουμε την ιστορία
  • Τιμούμε τις παραδόσεις

και “Corinthian Gulf” που συνοδεύεται από τα αρχικά H.U.G. (αγκαλιά), από τα αρχικά History (Ιστορία) – Uniqueness (Μοναδικότητα) – Gastronomy (Γαστρονομία).

Το λογότυπο, το σύνθημα και η γενικότερη στρατηγική τουριστικής προβολής παρουσιάστηκαν από τον επικεφαλή της εταιρείας συμβούλων του Σ.Π.Ο.Α.Κ. κ. Νότη Μαρτάκη, αποσπώντας θετικά σχόλια και χρήσιμες παρατηρήσεις από τους παριστάμενους συνέδρους (δημάρχους και μέλη του Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Α.Κ.) και πολίτες.

Με την ευκαιρία αυτή ο πρόεδρος του Σ.Π.Ο.Α.Κ. κ. Σταμάτης Χαλβατζής αναφέρθηκε διεξοδικά και στη σχέση της ανάπτυξης με το περιβάλλον, εστιάζοντας στην ισόρροπο και αειφόρο ανάπτυξη με σεβασμό στη φύση. Αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες του Σ.Π.Ο.Α.Κ. για την ένταξη του Κορινθιακού στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο NATURA 2000, συνδέοντας την προοπτική αυτή, με την απαραίτητη επιστημονική έρευνα και παρακολούθηση για την προστασία του Κορινθιακού.

Μιλώντας για το ίδιο θέμα ο παριστάμενος αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, επανέλαβε τη δέσμευση για σύντομη ανακήρυξη και ένταξη του Κορινθιακού στο Δίκτυο NATURA και επεσήμανε την καλή συνεργασία και συνεννόηση με τη διοίκηση του Σ.Π.Ο.Α.Κ.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Κορινθίων και αντιπρόεδρος του Σ.Π.Ο.Α.Κ. κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, επεσήμανε πως η ημερίδα είχε σαν στόχο την ανάδειξη των ζητημάτων που συνδέονται με τον Κορινθιακό και την ορθολογική ανάπτυξη της περιοχής, έτσι ώστε να παραδώσουμε ένα υγιές θαλάσσιο οικοσύστημα στις επόμενες γενεές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top