Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Grecka Panorama 2017: η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την 3η μεγάλη έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία

Τατιάνα Ρόκου - 27 Οκτώβριος 2017, 10:40

Το μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά της Πολωνίας επικυρώνει την σημαντική αύξηση σχεδόν 20% σε Πολωνούς την φετινή σεζόν, - στο 1 εκατ. επισκέπτες, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και για το 2018.


Η 3η Grecka Panorama, μαζί με την “Greek Food Show” που διοργανώνονται από την North Events στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Πολωνίας, PGE Narodowy, από την 1η έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017, μετρούν σημαντικές συμμετοχές από τον κλάδο του τουρισμού όσο και των εξαγωγών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, παρουσία θα έχουν η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος Χερσονήσου, ο Δήμος Ρεθύμνου, ο Δήμος Ρόδου, ο Δήμος Αλοννήσου, ο Δήμος Βόλου, κ. ά. Αντίστοιχα από τον ιδιωτικού τουριστικό κλάδο συμμετέχουν οι Rethymno Mare Resort, The Peninsula Hotel, Rodos Palace, Blue Lagoon Hotels, Kipriotis Hotels, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Minoa Palace Resort, Ionian Hotels, The Artemios Palace, Minos Mare Royal κ.ά.

Σημαντικοί υποστηρικτές της 3ης έκθεσης για την Ελλάδα με μεγάλες προσφορές και εκδηλώσεις - events για το κοινό είναι οι TUI, Grecos, Neckermann, Wezyr – Coral Holidays, FLY.PL, 7ISLANDS, Mouzenidis Travel, Best Reisen, Zante Magic Tours, Rejs Club, Easy Travel, Meli Tours, καθώς επίσης και οι Ellinair, Aegean Airlines, Πανεπιστήμιο Βαρσοβίας, Safe Water Sports, κ.ά.

Η έκθεση αναδεικνύει επίσης και την γαστρονομική παράδοση της χώρας, προβάλλοντας μερικά από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα ελληνικά προϊόντα, παρουσιάζοντας γευστικές δοκιμές, μπαρ ελαιολάδου, σεμινάρια για την ελιά, κ.ά. με συμμετοχές όπως: Siouras SA, Amaltheia SA, Sapounas SA, Karalis SA, Kalogerakis SA, Papayannis Bros, Kassel SA, Medolio SA, Kτήμα Katogi – Averof, Zoinos Winery κ.ά.

Το μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά της Πολωνίας επικυρώνει την σημαντική αύξηση σχεδόν 20% σε Πολωνούς την φετινή σεζόν, - στο 1 εκατ. επισκέπτες, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και για το 2018.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top