Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Συμφωνία για τα δρομολόγια της Ιθάκης από Πάτρα και Κυλλήνη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Οκτώβριος 2017, 13:12

Εκπρόσωποι των εταιρειών Ιonian Group και Kefalonian Lines συνυπέγραψαν στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πρακτικό αποδοχής τροποποιήσεων των δρομολογίων, προκειμένου να γίνει εφικτή η σύνδεση της Ιθάκης με την Πάτρα.


Έκτακτη σύσκεψη για την εξυπηρέτηση της γραμμής της Ιθάκης από Πάτρα και Κυλλήνη πραγματοποίησε χθες η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπό τον υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον υφυπουργό κ. Νεκτάριο Σαντορινιό και τον γενικό γραμματέα κ. Διονύση Χαράλαμπο Καλαματιανό. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η βουλευτής Κεφαλληνίας ΣΥΡΙΖΑ, κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο δήμαρχος Ιθάκης κ. Διονύσης Στανίτσας και εκπρόσωποι των εταιρειών Ιonian Group και Kefalonian Lines.Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των τοπικών κοινωνιών, ο κ. Κουρουμπλής πρότεινε τα δρομολόγια των δύο εταιρειών να τροποποιηθούν ως εξής: Η Ιonian Group θα αναχωρεί στις 15.30 από τον Πόρο Κεφαλονιάς και η Kefalonian Lines θα αναχωρεί από το ίδιο λιμάνι στις 17.15. Η κα Θεοπεφτάτου, καθώς και οι κ.κ. Παρίσης και Στανίτσας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, τόσο για την πρωτοβουλία της ηγεσίας του Υπουργείου να συγκαλέσει την σύσκεψη όσο και για τις προσπάθειες που κατέβαλε για να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών συνυπέγραψαν σχετικό πρακτικό αποδοχής των ανωτέρω τροποποιήσεων, προκειμένου να γίνει εφικτή η σύνδεση της Ιθάκης με την Πάτρα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top