Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτη Θεσσαλονίκη το επόμενο Hotel Marketing Masterclass
Σεμινάρια

Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο Hotel Marketing Masterclass

Στο σεμινάριο Hotel Marketing Masterclass θα αναλυθούν οι τεχνικές του μάρκετινγκ που θα επιτρέψουν σε ένα ξενοδοχείο να αυξήσει τις εισπράξεις και την πληρότητά του. Aπευθύνεται πρωτίστως σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων, καθώς και στα στελέχη που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το ξενοδοχειακό μάρκετινγκ και τις πωλήσεις.

Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το επόμενο Hotel Marketing Masterclass με εισηγητή τον Δρα. Δημήτρη Κούτουλα. Αυτό το άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης ξενοδοχειακού εξοπλισμού “Hotelia” και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι τεχνικές του μάρκετινγκ που θα επιτρέψουν σε ένα ξενοδοχείο να αυξήσει τις εισπράξεις και την πληρότητά του. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις τεχνικές του online marketing, η σωστή εφαρμογή των οποίων θα βοηθήσει στην αύξηση της μέσης τιμής δωματίου και των απευθείας κρατήσεων. Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα γίνει με άκρως πρακτικό τρόπο περιλαμβάνοντας πολλές δεκάδες παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές τόσο από ελληνικά ξενοδοχεία όσο και από επιχειρήσεις του εξωτερικού. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν την περίπτωση του δικού τους ξενοδοχείου προς ανάλυση και συζήτηση με τη μορφή ενός case study.

Το Hotel Marketing Masterclass απευθύνεται πρωτίστως σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων, καθώς και στα στελέχη που ασχολούνται – ή θέλουν να ασχοληθούν – με το ξενοδοχειακό μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Το σεμινάριο εντάσσεται στη σειρά των Masterclasses που διοργανώνονται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και απευθύνονται σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων. Σε κάθε Masterclass διδάσκουν ιδιαίτερα έμπειροι επαγγελματίες με τρόπο ζωντανό και διαδραστικό, εμβαθύνοντας σε εξειδικευμένα και επίκαιρα θέματα του τουρισμού και του ξενοδοχειακού κλάδου.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου Δ. Κούτουλας, με διδακτορική διατριβή στο τουριστικό μάρκετινγκ, πολυετή συμβουλευτική υποστήριξη ξενοδοχείων και ξενοδοχειακών ομίλων καθώς και διδακτική εμπειρία ως πανεπιστημιακός στο μάρκετινγκ ξενοδοχείων και τουριστικών προορισμών, έχει ασχοληθεί εντατικά με κάθε πτυχή του ξενοδοχειακού μάρκετινγκ και έχει υλοποιήσει πλήθος ενεργειών διαδικτυακής προβολής.

Το Hotel Marketing Masterclass θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος έχει προβλεφθεί ειδική τιμή παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024