Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαμήλια ταξίδια

Τέλος στους πολιτικούς γάμους στη Λίνδο λόγω άσεμνης γαμήλιας φωτογραφίας

Τατιάνα Ρόκου - 02 Νοέμβριος 2017, 10:02

Μία νέα ιδιότυπη φωτογραφική μόδα σε γάμους (στοματικός έρωτας της νύφης στον γαμπρό ως γαμήλια φωτογραφία) προκαλεί την απαγόρευση των πολιτικών γάμων στην περιοχή της Λίνδου. Ο γάμος του βρετανικού ζευγαριού έγινε μέσω της TUI.


Σάλος έχει ξεσπάσει όχι μόνο σε τοπικό και σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και στο εξωτερικό, με δημοσιεύματα σε γερμανικές και βρετανικές εφημερίδες, για τη φωτογραφία νεαρού ζευγαριού Βρετανών σε άσεμνη φωτογραφία πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο.

Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λίνδου κ. Γιώργο Ελευθερίου στις 25 Σεπτεμβρίου, ο οποίος μετά την τελετή αποχώρησε, το ζευγάρι όμως παρέμεινε προκειμένου να βγάλει τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες. Ανάμεσα στις αναμνηστικές φωτογραφίες του ζευγαριού με τους συγγενείς και τους φίλους, είναι και εκείνη που η νύφη κάνει στοματικό έρωτα στον γαμπρό στο πίσω μέρος του μοναστηριού, η δημοσιοποίηση της οποίας προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο κ. Ελευθερίου επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να διακοπεί η τέλεση πολιτικών γάμων στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο του ζήτησε να καθοριστεί ή να κατασκευαστεί άλλο σημείο στον γραφικό κόλπο της Λίνδου, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια έκτροπα που έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται μόδα.

Ο κ. Ελευθερίου, μιλώντας στην τιοπική εφημερίδα “Δημοκρατική” εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για το περιστατικό και έκανε λόγο για προσβολή του ιερού χώρου της εκκλησίας, από τους Βρετανούς, που φαίνεται να μην έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του ατοπήματός τους. “Η διάρκεια των πολιτικών γάμων είναι περίπου 40 λεπτά. Η τελετή διαρκεί 10 λεπτά και στη συνέχεια το ζευγάρι και οι καλεσμένοι έχουν στη διάθεσή τους άλλη μισή ώρα για να βγάλουν φωτογραφίες. Ετσι κι έγινε με το συγκεκριμένο ζευγάρι. Αφού τέλεσα τον γάμο, αποχώρησα από το εκκλησάκι και το ζευγάρι με τους καλεσμένους έμεινε πίσω για τις καθιερωμένες φωτογραφίες μέσα στις οποίες είναι κι αυτή στο πίσω μέρος του μοναστηριού με φόντο την Ακρόπολη και με την νύφη να φαίνεται να επιδίδεται σε στοματικό σεξ με τον γαμπρό. Αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της νύφης στο facebook, από όπου πήρε την επίμαχη φωτογραφία η ‘Sun’, με αποτέλεσμα να διασυρθεί το μοναστήρι, η Λίνδος, το νησί μας, αλλά και η χώρα μας. Εχουμε όλοι σοκαριστεί, δεν έχουν καμία σχέση αυτά με τα έθιμά μας, την κουλτούρα μας. Αυτά αποτελούν προσβολή στη θρησκεία μας, γι΄αυτό και εγώ θα ζητήσω να σταματήσει η τέλεση πολιτικών γάμων στο προαύλιο του μοναστηριού. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα, υπάρχουν και κάποια όρια. Αυτό είναι κατάντια”, δήλωσε ο κ. Ελευθερίου.

Σημειώνεται πως υπάρχουν ήδη πολλοί πολιτικοί γάμοι προγραμματισμένοι για το 2018, υπο επιφέρουν αρκετά έσοδα στην περιοχή της Λίνδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top