Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνεχίζεται μέχρι και το πρωί του Σαββάτου 4/11 η απεργία των ναυτεργατών της Κέρκυρας
Ακτοπλοΐα

Συνεχίζεται μέχρι και το πρωί του Σαββάτου 4/11 η απεργία των ναυτεργατών της Κέρκυρας

Η νέα απεργία των ναυτεργατών θα λήξει στις 6 το πρωί του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου.

Tα πλοία ανοιχτού και κλειστού τύπου, σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα, θα παραμείνουν δεμένα στα αμφότερα λιμάνια, τουλάχιστον μέχρι και το πρωί του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου, καθώς

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας “Άγιος Σπυρίδων”, κ. Χρήστος Βιτουλαδίτης, παρά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχαν εκπρόσωποι του Σωματείου τους με τους τέσσερις πλοιοκτήτες του νησιού, ο ένας εξ αυτών φέρεται να μη συμφωνεί με τα αιτήματά τους, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αποφασίσουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Βασικό αίτημα -μεταξύ άλλων- των ναυτεργατών είναι να μην ακινητοποιηθούν τα πλοία κλειστού τύπου κατά τη χειμερινή περίοδο, καθώς “τα πλοία ανοιχτού τύπου δεν επαρκούν για τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, που έχει αυξηθεί”, αλλά την ίδια ώρα, όπως λέει “είναι αναγκαία η πλεύση τους στις δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα”.

Η νέα απεργία των ναυτεργατών θα λήξει, εκτός απροόπτου, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 6 το πρωί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024