Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ως πολυδιάστατος, ελκυστικός, μοναδικός, διαχρονικός προορισμός παρουσιάστηκε η Αττική στη WTM 2017

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Νοέμβριος 2017, 13:20

Φέτος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, τη φιλοξενία συνεδρίων, την εγγύτητα των νησιών του Αργοσαρωνικού, τον θαλάσσιο και πολιτιστικό τουρισμό, την τοπική γαστρονομία κ.ά.


Για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market London, η οποία άνοιξε τις πύλες της τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και φιλοξένησε 190 χώρες, 5.000 εκθέσεις – προορισμούς και 51.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες.

Η Περιφέρεια Αττικής φιλοξενήθηκε εντός του περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Επί τρεις ημέρες (από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου) η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής προέβαλε τη συνολική εικόνα της Αττικής σε επαγγελματίες του τουρισμού από όλον τον κόσμο (αγοραστές ταξιδιών και επαγγελματίες, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, εξειδικευμένους δημοσιογράφους, bloggers μέσω του WTM bloggers’ speednetworking), ως έναν πολυδιάστατο, ελκυστικό, μοναδικό και διαχρονικό προορισμό για σύντομες αποδράσεις.

Φέτος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, τη φιλοξενία συνεδρίων, την εγγύτητα των νησιών του Αργοσαρωνικού, τον θαλάσσιο και πολιτιστικό τουρισμό, την τοπική γαστρονομία κ.ά. Οι επισκέπτες απόλαυσαν τοπικά προϊόντα και το φημισμένο Αττικό λευκό Σαββατιανό κρασί.Στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής φιλοξενήθηκαν και παρουσιάστηκαν τα θεματικά προϊόντα και τις υπηρεσίες του προορισμού, εκπρόσωποι του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (City of Athens Conventionand Visitors Bureau / ACVB), καθώς και του Δήμου Πόρου. Η περιφερειακή σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κα Κ. Βασιλοπούλου, συνόδεψε την αποστολή και βρέθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής για το συντονισμό των δράσεων επικοινωνίας.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής υλοποιεί το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης για την Τουριστική Προβολή της Π.Α. 2016-2020 και συνεργάζεται με τους 66 Δήμους της, με συλλογικούς φορείς του τουρισμού, καθώς και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top