Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Θεσσαλονίκη ο νέος προορισμός της Qatar Airways στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2018
Αεροπορικές εταιρείες

Η Θεσσαλονίκη ο νέος προορισμός της Qatar Airways στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2018

Η νέα πτήση από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Η Qatar Airways ανακοινώνει την έναρξη απευθείας πτήσεων προς τη Θεσσαλονίκη, στις αρχές του επόμενους έτους. Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαρτίου 2018.

Η Θεσσαλονίκη, ο δεύτερος σταθμός της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, είναι γνωστή για τα πολυάριθμα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένων διατηρητέων βυζαντινών ψηφιδωτών και τειχών. Η πόλη της Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα υπαίθριο μουσείο βυζαντινής ιστορίας και προσφέρει μια πραγματικά μοναδική πολιτιστική εμπειρία για όλους.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Qatar Airways Group, Akbar Al Baker, δήλωσε: “Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα έναν προορισμό με πολύ υψηλή ζήτηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας απευθείας πτήσεις στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο σταθμό μας στην Ελλάδα. Το νέο μας δρομολόγιο, που θα εξυπηρετεί τη γοητευτική αυτή πόλη τέσσερις φορές την εβδομάδα, θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι προς και από την Ελλάδα. Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης στο παγκόσμιο δίκτυο μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους επιβάτες μας άψογη σύνδεση με περισσότερους από 150 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ”.

Η νέα πτήση από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Η Qatar Airways πραγματοποιεί σήμερα τρεις καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα, προσφέροντας περισσότερες από 4.000 θέσεις κάθε εβδομάδα. Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης, ο αριθμός αυτός αναμένεται να υπερβεί τις 5.000 θέσεις την εβδομάδα.

Η Qatar Airways αναμένεται να προσθέσει πολλούς νέους συναρπαστικούς προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της το 2017 και το 2018, όπως, μεταξύ άλλων, η Καμπέρα της Aυστραλίας, το Τσιάνγκ Μάι της Ταϊλάνδης και το Πενάνγκ της Μαλαισίας.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες, με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Σήμερα η η Qatar Airways διανύει το 20ό έτος λειτουργίας της και διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο που αριθμεί περισσότερα από 200 αεροσκάφη που μεταφέρουν τους επιβάτες αναψυχής ή business σε 6 ηπείρους.

Η εταιρεία πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο της “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο για το 2017” στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από το Skytrax στο πλαίσιο του Air Show στο Παρίσι. Πρόκειται για την τέταρτη φορά που η Qatar Airways αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Εκτός από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας, η Qatar Airways κατέλαβε επίσης και μία σειρά άλλων σημαντικών βραβείων στην τελετή, όπως αυτών των “World’s Best Business Class”, “Best Airline για τη Μέση Ανατολή” και “Best First Class Airline Lounge στον κόσμο”.
 
Πρόγραμμα δρομολογίων
Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή

  • Ντόχα (DOH) προς Θεσσαλονίκη (SKG), πτήση QR206 αναχώρηση: 07:40 άφιξη: 12:50
  • Θεσσαλονίκη (SKG) προς Ντόχα (DOH), πτήση QR206 αναχώρηση: 13:50 άφιξη: 18:40
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024