Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Αναστολή της 48ωρης απεργίας στα λιμάνια Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας

Τατιάνα Ρόκου - 09 Νοέμβριος 2017, 12:23

Αναστολή της απεργίας από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 06:00, έως το πέρας των διαπραγματεύσεων της συλλογικής σύμβασης πληρωμάτων πορθμείων εσωτερικού.


Το Σωματείο των ναυτεργατών Κέρκυρας “Άγιος Σπυρίδων” ανάστειλε την απεργία του. Στην ανακοίνωσή τους οι ναυτεργάτες αναφέρουν: “Μετά από συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου το Δ.Σ. αποφάσισε την αναστολή της απεργίας από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 06:00, έως το πέρας των διαπραγματεύσεων της συλλογικής σύμβασης πληρωμάτων πορθμείων εσωτερικού και την επίλυση των θεσμικών αιτημάτων που αφορούν το ΥΝΑΝΠ”.

Οι ναυτεργάτες ζητούν να οριστεί στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ) χρόνος ανάπαυσης και σίτισης των πληρωμάτων σε 1 ώρα, από 35 λεπτά που ισχύουν τώρα, αύξηση 3% επί της ΣΣΕ, να μειωθούν οι ακινησίες των πλοίων που φτάνουν έως και τους 5 μήνες ετησίως, να δοθεί σε όλα τα πληρώματα το νυκτερινό επίδομα εργασίας, να προστεθεί ένας βοηθός μηχανής σε ανοικτού τύπου πλοία και να προστίθεται κατά τη θερινή περίοδο ένας επιπλέον επίκουρος στα κυλικεία των πλοίων ανοικτού τύπου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top