Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Στην ICTS Hellas η ασφάλεια του Αερολιμένα Ηρακλείου

Άγγελος Ρεστάνης - 09 Νοέμβριος 2017, 14:10

Για την υλοποίηση του έργου που ξεκίνησε από την 1η Νοεμβρίου 2017 θα απασχοληθούν ως προσωπικό ασφαλείας συνολικά 100 άτομα τη χειμερινή περίοδο και πάνω από 310 τη θερινή περίοδο.


Στην ICTS Hellas ανατέθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου. Το αντικείμενο του έργου αφορά τον έλεγχο πρόσβασης και ασφαλείας προσώπων, χειραποσκευών, μεταφερομένων αντικειμένων, αποσκευών, οχημάτων, φορτίου-ταχυδρομείου, προμηθειών πτήσεων και προμηθειών αερολιμένα καθώς και τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.

Για την υλοποίηση του έργου που ξεκίνησε από την 1η Νοεμβρίου 2017 θα απασχοληθούν ως προσωπικό ασφαλείας συνολικά 100 άτομα τη χειμερινή περίοδο και πάνω από 310 τη θερινή περίοδο.

Σημειώνεται ότι ο Κρατικός Αερολιμένας Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” αποτελεί τον 2ο σημαντικότερο ελληνικό αερολιμένα, έχοντας διακινήσει το 2016 περίπου 5,7 εκατ. επιβάτες εξωτερικού και περισσότερους από 1 εκατ. επιβάτες εσωτερικών πτήσεων.

“Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία χρονολογείται από το 2004, παρέχοντας υπηρεσίες φύλαξης στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου με σκοπό να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση και την ταξιδιωτική εμπειρία των εκατομμυρίων ανθρώπων που επισκέπτονται την Κρήτη κάθε χρόνο”, δήλωσε ο κ. Στέλιος Χρυσόμαλλος, εκτελεστικός διευθυντής της ICTS Hellas.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top