Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίH Κέρκυρα επιλέγεται για την ετήσια συγκέντρωση του club ιδιοκτητών αυτοκινήτων της Ferrari
Προβολή προορισμού

H Κέρκυρα επιλέγεται για την ετήσια συγκέντρωση του club ιδιοκτητών αυτοκινήτων της Ferrari

Σκοπός των εκδηλώσεων από το Club 'Passione Rossa' είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιηθούν κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες σχετικές πρωτοβουλίες (π.χ. μεταφορά από Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari, του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου FERRARI FXX-K, συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κ.λπ.).

ο πρόεδρος του Club “Passione Rossa” (το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας), Fabio Barone (κάτοχος δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας-Guinness World Records με την Ferrari 458 Italia) βρέθηκε στην Κέρκυρα αυτές τις μέρες για την προετοιμασία της μεγάλης συγκέντρωσης τουλάχιστον 30 αυτοκινήτων Ferrari και road show που θα πραγματοποιηθεί στο νησί το Ιούνιο 2018.

Θα υπάρχουν και κληρώσεις μεταξύ των πελατών των συμμετεχόντων εμπορικών καταστημάτων της πόλης όπου οι τυχεροί θα είναι συνοδηγοί μιας Ferrari σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ακόμη, θα διοργανωθεί ο διαγωνισμός “Best Ferrari”, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο παρευρισκόμενο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο Ferrari. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας.

Σκοπός των άνω εκδηλώσεων είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιηθούν κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες σχετικές πρωτοβουλίες (π.χ. μεταφορά από Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari, του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου Ferrari FXX-K, συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κ.λπ.), να συμβάλλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας, χαρίζοντάς της παγκόσμια φήμη και προβολή και κάνοντάς την πόλο έλξης για πολλούς άλλους ανθρώπους. Ένας επιπλέον σκοπός είναι να αναδειχθούν οι φυσικές ομορφιές του νησιού, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να αποτελέσει πλέον σημείο αναφοράς για τους υπολοίπους ιδιοκτήτες Ferrari – και όχι μόνο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024